Sevilen doktor koronavirüsten öldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sevilen doktor koronavirüsten öldü

Sevilen doktor koronavirüsten öldü
22.05.2020 14:53  Güncelleme: 03:29

AVCILAR Murat Kölük Devlet Hastanesi'nde 10 yılı aşkın süreden bu yana görev yapan genel Dr. Uğur Ertuğrul, koronovirüs nedeniyle hayatını kaybettiAvcılar'daki hastanede uzun süreden bu yana görev yapan ve çok sayıda başarılı cerrahi müdahaleye imza atan Dr.

AVCILAR Murat Kölük Devlet Hastanesi'nde 10 yılı aşkın süreden bu yana görev yapan genel Dr. Uğur Ertuğrul, koronovirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Avcılar'daki hastanede uzun süreden bu yana görev yapan ve çok sayıda başarılı cerrahi müdahaleye imza atan Dr. Uğur Ertuğrul'a, 13 Nisan'da yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Tanı konulmasının 1 hafta sonra durumu kötüleşinde Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Ertuğrul bu sabah hayatını kaybetti. 2 çocuk babası 60 yaşındaki Dr. Uğur Ertuğrul'un cenazesinin yarın toprağa verilmesi bekleniyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sevilen doktor koronavirüsten öldü - Son Dakika


Advertisement