Vali Çiçek: Afet Durumu Yok - Son Dakika
Güncel

Vali Çiçek: Afet Durumu Yok

Vali Çiçek: Afet Durumu Yok

Muğla Valisi Amir Çiçek, Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken ve Belediye Başkanı Ak Partili Yakup Otgöz ile birlikte Çukurincir Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

14.01.2015 13:51  Güncelleme: 18:50

Muğla Valisi Amir Çiçek, Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken ve Belediye Başkanı Ak Partili Yakup Otgöz ile birlikte Çukurincir Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Mahalle muhtarı Servet Yılmaz'dan yaşananlara ilişkin bilgi alan Vali Çiçek, harita üzerinden bölgeyi inceledi. Daha sonra suyun biriktiği bölgeleri gezen Vali Çiçek, vatandaşla sohbet etti.

Sonrasında gazetecilere açıklama yapan Vali Çiçek, "Çukurincir Mahallesi'nde selin etkili olabileceği alanı inceledik. Herhangi bir zarar yok. Arazideki su dere yatağına akıyor. Durumu öğrenir öğrenmez Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken'in de verdiği talimatla Eşen Çayı çevresinde çalışma yapıldı. Gölbent Deresi'nin dolmasıyla böyle bir tehlike yaşandı. Ancak herhangi can veya mal kaybı yok. Sadece kısmen ekili tarlalarımızda su var. Arkadaşlarımız bölgeyi inceleyecek. Mağdurların zararları karşılanması gerekiyorsa karşılanır, ancak burada herhangi bir afet durumu yok. Çukurincir Mahallesi kurulduğu yer itibariyle çukurda, vatandaşlaramız da evlerini dere yatağına, su tahliye kanallarının yanına yapmış. Biz burada geniş bir çalışma yapıp, gelecekte böyle bir durumla karşılaşmaması için tedbirler alacağız. İlimizde yağıştan dolayı olumsuzluk yok. Sadece Köyceğiz ilçemizde dere kenarına gidip düşmesi sonucu 1 can kaybımız var" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Çiçek: Afet Durumu Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement