Seydişehirli Hanımlardan Başkan'a Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Seydişehirli Hanımlardan Başkan'a Teşekkür

Seydişehirli Hanımlardan Başkan\'a Teşekkür

Seydişehirli Hanımlar, Hanımlar Lokali için Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

05.02.2013 15:43  Güncelleme: 15:45

Asuman Topkara, Aysun Topkara, Gülay Karlıdağ, Rahime Özdikici, Ayşe Kılınç,Sevgi Cebeci ve Meral Balat'tan oluşan çeşitli mesleklerden emekli Seydişehirli bir grup hanım Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ı makamında ziyaret ederek geçtiğimiz ay hizmete giren Hanımlar Lokali ve Belediyenin diğer çalışmaları için teşekkürlerini sundular.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Başkan Çat "Seydişehirde bugüne kadar yapılmayan bir hizmeti gerçekleştirerek hanımlarımızın kullanımına sunmuş olmak benim için mutluluk kaynağıdır" dedi. Belediye Başkanı Abdulkadir Çat daha sonra şunları ifade etti "Memleketimizde hanımlarımızın gidebileceği, müstakil olarak faydalanabileceği bir mekan yoktu, yapılmamıştı .Seçim beyannamemizde de ortaya koyduğumuz ve vaat ettiğimiz şekilde 5 yıldızlı otel konforunda inşa ettiğimiz sosyal ve sportif yaşam merkezi hanımlar lokalini hizmete sunduk.Saç kurutma makinesinden saunaya kadar her şeyi en ince detayına kadar düşünerek ,son teknolojik fitness aletleriyle donattığımız spor merkezi bölümü ile kafeterya kısmında modern bir yaşam alanı oluşturduk.

Hanımlarımızın her yönüyle rahat etmesi için elimizdeki tüm imkanları kullandık. Güle güle kullanın, memleketimize hayırlı uğurlu olsun."

Seydişehir Belediyesi Hanımlar Lokalinin açıldığı günden beri müdavimleri arasında olduklarını ifade eden Yalıhüyük Eski Belediye Başkanı ve emekli Bankacı Asuman Topkara" Seydişehirimiz için son derece önemli bir konuya parmak bastınız.Hanımlarımızın hem spor, hem kabul günlerini yapabilecekleri son derece nezih, konforlu bir mekanı bize armağan ettiğiniz için size ne kadar teşekkür etsek arzdır.

Sporumuzu uzman eşliğinde yapabiliyor,arkadaşlarımızla hoşça vakit geçirerek misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayabiliyoruz. Bize kendimizi değerli hissettirdiniz. Seydişehirli hanımlar olarak bizlerin her şeyin en iyisine layık olduğumuzu bir kez daha gösterdiniz.Diğer şehirlerdeki arkadaşlarımız bize gıpta ile bakıyor ve ne kadar şanslı olduğumuzu ifade ediyorlar. Size teşekkürü borç bilerek bu ziyareti gerçekleştirdik.Seydişehir'deki tüm hanımlarımız adına teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı kabul ediniz" dediler.

Ziyaret sonrası restorasyonu tamamlanan Seydişehir Belediyesi Adile Baysal Kültür-Sanat Evini hanımlara gezdiren Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, burada Etnoğrafya Müzesi tarzında oluşturulan bölümler hakkında bilgi verdi. Başkan Çat"Seydişehir kültürünü tanıtmak maksadıyla yıkılmaya yüz tutmuş cumbalı evi satın alarak aslına uygun restore ettik. Sergi salonu (müze), Seydişehir mutfağına özgü lokanta gibi bölümlerin hizmet vereceği Kültür-Sanat Evi olarak hizmete sunacağız. Burada geçmişte Seydişehirliler tarafından kullanılan ve kültürel mirasımızı yansıtan, unutulmaya yüz tutmuş her türlü eşya sergilenerek, geleneksel kültürümüzün gelecek nesillere aktarılmasını sağlayacağız" dedi.

Hanımların görüşlerini alan Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Seydişehir'in tarihini yansıtan ve geleceğe ışık tutacak olan, geçmişte kullanılan eşyaların Kültür Sanat Evine bağışlanması konusunda çağrıda bulundu.

Akrabasının evi olan Kültür Sanat Evini gezen ve diğer hanımlar adına konuşan Ayşe Kılınç ise "Dayımların evini eski haline sadık kalarak muhteşem hale getirmişsiniz. Biz de Seydişehirli hanımlar olarak atalarımızdan yadigar kalan eski eşyaları bağışlayarak Belediye bünyesindeki bu mekanda ilelebet yaşatılmasına katkıda bulunacağız. Seydişehirimiz için çok önemli bir hizmeti daha yapmış olmanız takdire şayan. Teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehirli Hanımlardan Başkan'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement