Şeyh Fenari Cemaatinden Kutlu Doğum Hayrı - Son Dakika
Güncel

Şeyh Fenari Cemaatinden Kutlu Doğum Hayrı

Şeyh Fenari Cemaatinden Kutlu Doğum Hayrı

Ergün, Şeyh Fenari Camii cemaatinin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 13.'sünü düzenlediği Geleneksel Kutlu Doğum Lokma Töreni'ne katıldı.

20.04.2013 16:29

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, Şeyh Fenari Camii cemaatinin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 13.'sünü düzenlediği Geleneksel Kutlu Doğum Lokma Töreni'ne katıldı. Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Biz Manisa Belediyesi olarak hizmetlerimizi Manisa'da bulunan 57 mahallemizde hiçbir ayrım gözetmeden yapacağımızı seçilmemizden önce de söylemiştik. Çok şükür ki, Allah utandırmadı, bu hizmetlerimizi hiçbir mahalle, kimlik ayrımı yapmadan yüzde 98 oranında Manisa'da tamamlama noktasına geldik" dedi.

Merkez Efendi Mahallesi'nde bulunan Şeyh Fenari Camii'nin 13. Geleneksel Kutlu Doğum Lokma hayrına MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral, 23. Dönem Milletvekili Mustafa Enöz, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Tamer Çipiloğlu, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, Ülkü Ocakları Başkanı Onur Pabuççuoğlu, MESOB Başkanı Hasan Geriter, Manisa'yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Kahveciler Odası Başkanı Abdullah Uğursalan, Merkez Efendi Mahallesi Muhtarı Hikmet Bozkurt ve çok sayıda mahalle sakini ile cami cemaati katıldı. Cuma namazı çıkışında mahalle esnafı Mehmet Çetin tarafından çiçekle karşılanan Başkan Ergün, kendisini bekleyen çocukları da top ve harçlık dağıtarak sevindirdi. Ardından çevrede bulunan ve çay bahçesinde vakit geçiren kadınlara da karanfil dağıtan Başkan Ergün, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Başkan vatandaşlara seslendi

Karanfil dağıtımının ardından beraberindekilerle birlikte esnaf Mehmet Çetin'in kıraathanesinde lokma hayrından tadan Başkan Ergün, burada vatandaşların sorunlarını dinledi. Lokma hayrında Manisa Şehzadeler Mehteri de bir konser verdi. Konserin ardından Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu önderliğinde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle dualar okundu. Okunan duanın ardından Merkez Efendi Mahallesi sakinlerine yönelik bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Güneşin açtığı, baharın müjdelendiği hayırlı bir Cuma gününde sizlerle beraber olmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Kutlu Doğum Haftası içerisindeyiz. Geçtiğimiz yıllarda da burada hep beraber olmuştuk, yine Allah nasip etti ve bugün de bir aradayız" dedi.

Hizmetlerimizde hiçbir mahalle, kimlik ayrımı yapmadık

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) efendimiz, Cuma namazında hocamızın da söylediği gibi, bizim için yol gösterici en büyük rehber olmuştur. Çok şükür ki, bugüne kadar bu ülke içerisinde, bu topraklarda hep beraber, kardeşlik ve birlik içerisinde yaşadık. İnanıyorum ki, bundan sonraki süreçte de bu sevgiyle, bu kardeşlikle, ayrımcılığın ortadan kalktığı bir ülkede hep beraber, kucaklayarak bu güzellikleri yaşatmayı Allah bizlere nasip etsin. Biz Manisa Belediyesi olarak hizmetlerimizi Manisa'da bulunan 57 mahallemizde hiçbir ayrım gözetmeden yapacağımızı seçilmemizden önce de söylemiştik. Çok şükür ki, Allah utandırmadı, bu hizmetlerimizi hiçbir mahalle, kimlik ayrımı yapmadan yüzde 98 oranında Manisa'da tamamlama noktasına geldik" dedi.

En güzel hizmetleri kazandırmanın çabasında olacağız

Kalan süre içerisinde de en güzel hizmetleri Manisa'ya kazandırmak için yine gece-gündüz demeden çalışacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ergün, "Manisa Belediyesi olarak Manisa'nın eksiklikleri noktasında bugüne kadar yapılmayanları yapmak için bütün ekibimizle beraber, bütün meclis üyelerimizle, daire müdürlerimizle beraber hiç durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz. Allah nasip eder, inşallah sağlık sıhhat içerisinde, bu kalan süre içerisinde de inşallah en güzel hizmetleri Manisa'ya kazandırmanın çabası içerisinde olacağımızın bilinmesini istiyorum. Biz Allah imkan verdiği sürece, Manisa'da yaşayan sizleri, Manisa'da bulunan bütün vatandaşlarımızı mutlu etmek için, onları sevindirmek için, daha yaşanabilir bir Manisa oluşturmak için bu hizmetlerin hep içerisinde olacağız. Allah hepimizin, çalışanların yanında olsun. Allah nice Kutlu Doğum Haftalarında sizlerle birlikte olmayı bizlere nasip etsin" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şeyh Fenari Cemaatinden Kutlu Doğum Hayrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement