Seyir halinde alev alan lüks cip yanarak kullanılamaz hale geldi - Son Dakika
Güncel

Seyir halinde alev alan lüks cip yanarak kullanılamaz hale geldi

Antalya-Isparta yolunda seyir halindeyken alev alan lüks otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi. Olay, saat 13.00 sıralarında Antalya-Isparta karayolu Bucak Karacaören köyü yakınlarında meydana geldi. Range Rover marka lüks otomobilde seyir halinde olan Recep Güngör, araçtan yükselen alevleri fark ederek hemen durdu ve otomobilden uzaklaştı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, çevredekilerin müdahalesine rağmen söndürülemeyince itfaiye ekipleri devreye girdi. Yangın söndürüldükten sonra otomobil kullanılamaz hale geldi, ancak Recep Güngör ve arkadaşı olayı yara almadan atlattı.

01.07.2023 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Seyir halinde alev alan lüks cip yanarak kullanılamaz hale geldi

BURDUR - Antalya- Isparta yolunda seyir halindeyken alev alan lüks otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi.

Olay, saat 13.00 sıralarında Antalya- Isparta karayolu Bucak Karacaören köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Antalya'dan Isparta istikametine seyir halinde olan Recep Güngör yönetimindeki 34 MRN 58 plakalı Range Rover marka lüks otomobil, Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Karacaören köyü mevkiine geldiğinde araçtan bir anda alevler yükselmeye başladı. Alevleri fark eden sürücü Recep Güngör aracı hemen durdurarak otomobilden uzaklaştı.

Recep Güngör'ün 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Çevredekilerin yangın söndürme tüpleri ile yaptığı müdahaleye rağmen söndürülemeyen yangına bölgeye gelen itfaiye ekipleri müdahale etti.

İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangının ardından lüks otomobil kullanılamaz hale gelirken otomobilde bulunan Recep Güngör ve arkadaşı olayı yara almadan atlattı.

Seyir halinde alev alan lüks cip yanarak kullanılamaz hale geldi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Seyir halinde alev alan lüks cip yanarak kullanılamaz hale geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement