Seyyar Tezgahı Kaldırılan Gazinin İmdadına Kaymakam Yetişti - Son Dakika
Güncel

Seyyar Tezgahı Kaldırılan Gazinin İmdadına Kaymakam Yetişti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde belediye zabıta ekipleri tarafından kaldırılan Gazi Hasan Aydın’ın seyyar tezgahı, Kaymakam İbrahim Çay’ın devreye girmesiyle yeniden geri verildi.

26.06.2015 12:34

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde belediye zabıta ekipleri tarafından kaldırılan Gazi Hasan Aydın'ın seyyar tezgahı, Kaymakam İbrahim Çay'ın devreye girmesiyle yeniden geri verildi.

Ereğli'de belediye tarafından seyyar tezgahların kaldırılmasına yönelik yapılan çalışmada Mardin' de bölücü terör örgütü ile girdiği çatışmada yaralanan ve gazi olan Hasan Aydın'ın tezgahı da kaldırılmıştı. Ereğli Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ilçe Şube başkanı Mehmet Ali Demirdüğer'in Kaymakam İbrahim Çay ile yaptığı görüşme sonrasında Kaymakamın verdiği talimat ile tezgah geri teslim edildi. Tezgahını açan ve yeniden işine dönen Gazi Hasan Aydın, tezgahının geri alınmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Hasan Aydın konuşmasında, "Biliyorsunuz tezgahlarla ilgili olmaması gereken bazı olaylar oldu. Sayın kaymakamımız, belediye başkanımız ve Şehit Aileleri Dul ve Yetimleri Derneği başkanımız bu konuyla çok ilgilendiler. Tezgahımın aynı yere konması için hep birlikte çaba gösterdiler. Bu üzücü olayların olmasını istemezdim. Artık bundan sonra güzel mutlu günlere demek istiyorum. Olmaması gereken bir şeydi. Herkese teşekkür ederim" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Seyyar Tezgahı Kaldırılan Gazinin İmdadına Kaymakam Yetişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement