Sgk ve İş-Kur Müdürlerinden Büyükşehire Taşeron Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Sgk ve İş-Kur Müdürlerinden Büyükşehire Taşeron Ziyareti

Sgk ve İş-Kur Müdürlerinden Büyükşehire Taşeron Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Sosyal Güvenlik Kurumu Manisa İl Müdürü Yavuz Kurt ve Çalışma ve İş Kurumu Manisa İl Müdürü Sinan Aktaş’ı konuk etti.

05.01.2018 13:41

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Sosyal Güvenlik Kurumu Manisa İl Müdürü Yavuz Kurt ve Çalışma ve İş Kurumu Manisa İl Müdürü Sinan Aktaş'ı konuk etti. Görüşmede taşeron yasası görüşüldü.

Sosyal Güvenlik Kurumu Manisa İl Müdürü Yavuz Kurt ve Çalışma ve İş Kurumu Manisa İl Müdürü Sinan Aktaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ziyarette bulundu. İlk olarak Mali Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Uluturhan ile bir araya gelen İl Müdürleri, daha sonra Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya'yı da ziyaret etti. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ile Mali Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Uluturhan'ın da yer aldığı ziyarette 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile yayınlanan taşeron işçilerin kadroya geçirilmesi ile ilgili yasa görüşüldü. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, işlemlerin hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti. SGK İl Müdürü Yavuz Kurt da listelerin hızlı bir şekilde hazırlanması nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sgk ve İş-Kur Müdürlerinden Büyükşehire Taşeron Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement