Sibel Tüzün: "Yarışmayı Nihat Kazansın" - Son Dakika
Güncel

Sibel Tüzün: "Yarışmayı Nihat Kazansın"

Sibel Tüzün: "Yarışmayı Nihat Kazansın"

Pop Sanatçısı Sibel Tüzen, Survivor'da ünlülerden Nihat Altınkaya'nın kazanmasını istediğini söyledi.

13.06.2012 18:28

Pop Sanatçısı Sibel Tüzen, Survivor'da ünlülerden Nihat Altınkaya'nın kazanmasını istediğini söyledi.

Eylül Sanat Merkezi'nin daveti için kente gelen Pop Sanatçısı Sibel Tüzün, ilk olarak sanat merkezinin öğrencileriyle sohbet etti. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek tavsiyelerde bulunan Tüzün, "Bir şeyler yapmak o kadar kolay değil. Başarmak için çalışmak gerek. Seyrettiğiniz

müzisyenler çok fazla çalışarak bunu başarabiliyor. Yapabilmenin özünde sıkı çalışmak gerekiyor. Ben sanat yaşamıma ilkokul bire giderken, 7 yaşında TRT çocuk korosunda başladım" dedi.

Basının sorularını da yanıtlayan Sibel Tüzün, bu yıl yaz aylarında tembellik yapacağını vaktini daha çok çocuğu ile birlikte geçireceğini bildirdi.

Tüzün, Survivor Ünlüler Gönüllüler Yarışması'nın kendisi için değişik bir deneyim olduğuna işaret ederek şöyle konuştu: "İnsan her türlü şarta kendini hazırlıyor. Tek başına rekabet içinde olmanız yoksunluk hissi oluşturuyor."

Sibel Tüzün, "Survivor Yarışmasını kimin kazanmasını istiyorsunuz?" sorusuna şöyle karşılık verdi: "Nihat kazansın istiyorum. 40 günlük çocuğunu bırakıp oraya geldi. Bu çok zor bir şey. Bu nedenle Nihat'ın kazanmasını istiyorum." Basının sorularının ardından Tüzün, öğrencilerle sohbetine devam etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sibel Tüzün: 'Yarışmayı Nihat Kazansın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement