Siemens'ten Yeni Dijital Mamografi Sistemi - Son Dakika
Güncel

Siemens'ten Yeni Dijital Mamografi Sistemi

Siemens\'ten Yeni Dijital Mamografi Sistemi

Siemens Sağlık Sektörü tarafından geliştirilen cihazlardan ilki olan Siemens Mammomat Fusion, son teknolojiyi premium ürün özellikleri ile birleştiriyor.

05.02.2014 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siemens, optimum radyasyon dozunda yüksek görüntü kalitesi için yeni nesil detektör içeren ve premium segmentten entegre teknolojiler sayesinde daha yüksek verimlilik sunan yeni mamografi sistemini tanıttı.

Kuzey Amerika Radyoloji Derneği'nin (RSNA) geçtiğimiz Aralık ayında ABD'nin Chicago şehrinde düzenlenen yıllık geleneksel toplantısına Siemens'in yeni mamografi sistemleri damga vurdu. Siemens Sağlık Sektörü tarafından geliştirilen cihazlardan ilki olan Siemens Mammomat Fusion, son teknolojiyi premium ürün özellikleri ile birleştiriyor.

Mamografi taramalarında dikkat edilmesi gereken hususlar arasında bulunan yüksek hasta hacmi, hızlı ve kolay kullanım, radyasyon dozu ile görüntü kalitesi arasında doğru dengeyi sağlama işlevini başarıyla yerine getiren yeni Mammomat Fusion, sahip olduğu yeni detektör sayesinde hızlı bir şekilde yüksek kalite ve güvenilir görüntüler çekebiliyor. Dünyada bir mamografi sistemine yeni nesil sezyum iyodür detektör entegre eden ilk üreticilerden biri olan Siemens, görüntüleme alanındaki tecrübesiyle, diğer sezyum iyodür detektörlere kıyasla daha düşük radyasyon dozlarında, daha yüksek çözünürlük elde edilmesini sağlıyor. 22x30 cm'lik geniş görüntü matrisi, Mammomat Fusion cihazını çeşitli ebatlardaki meme dokularının taranmasında doğru seçenek olarak öne çıkarıyor.

Başarısı kanıtlanmış teknolojilerle her hasta için optimum radyasyon dozu

Siemens Mammomat Fusion, yeni yetenekleri haricinde Mammomat Inspiration Premium sistemi için geliştirilen özel teknolojilere de sahip. Bu teknolojiler arasında bulunan OpDose, mükemmel garanti kalitesinden ödün vermeksizin radyasyon dozunun her bir hasta için ayrı ayrı ayarlanmasını sağlıyor. Uygun parametreler, hastanın meme yoğunluğu ve ebatlarına göre seçilebiliyor. Ayrıca, syngo temelli, kompakt Acquisition Workstation (AWS – Görüntüleme İş İstasyonu) sayesinde tarama süreci, klinik personel için çok daha kolay bir hale geliyor. Hasta verileri, ikinci bir iş istasyonuna gerek kalmaksızın Radyoloji Bilgi Sistemi'nden direkt olarak yüklenebiliyor. Klinik personel, aynı zamanda sezgisel ve otomatik bir iş akışının avantajlarından da faydalanıyor. Sistem, tek tıklamayla tarama işlemi için hazır hale gelirken, manuel konumlandırma işleminin kolaylaşmasıyla doktorların hastalarına ayırdıkları süre artıyor. Bu da, her bir hastanın sorununa daha rahat odaklanabilmesi anlamına geliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Siemens'ten Yeni Dijital Mamografi Sistemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement