Şifa Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi Hizmete Girdi - Son Dakika
Güncel

Şifa Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi Hizmete Girdi

Şifa Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi Hizmete Girdi

Yozgat'ta faaliyet gösteren Özel Yozgat Şifa Hastanesi sağlık hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek yoğun bakım ve yeni doğan ünitesi açtı.

05.09.2013 14:02  Güncelleme: 18:10

İzole oda ile birlikte 7 yataklı yoğun bakım ünitesinin açılış töreninde konuşan Vali Abdulkadir Yazıcı, yoğun bakım ünitesi ile Yozgat'ın sağlık alanında gösterdiği gelişmelere bir yenisinin daha eklendiğini söyledi.

Açılışı yapılacak yoğun bakım ünitesinin, son yıllarda sağlık alanındaki yatırımlarıyla adından sıkça söz ettiren Yozgat için önemli olduğunu kaydeden Yazıcı, "Bu açılış ilimizin gelişimi açısından önemli bir aşama. Sürekli önümüze bakıp, sürekli gelişme kaydedip, kurum ve kuruluşlarımızı güçlendirmemiz, insanlarımızı rahat ettirmemiz ve ihtiyaçlarını görmemiz halinde ilimizin daha da gelişeceğine inanıyorum" dedi.

Temeli atılan Yozgat Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin de Yozgat'ta önemli gelişmeleri ve değişimleri beraberinde getireceğini vurgulayan Yazıcı, Şifa Hastanesi'nin de sağlık alanında gösterdiği gelişmeler ve Yozgat'taki yatırımları sebebiyle önemli bir hizmet yaptıklarını kaydetti.

Vali Yazıcı, tüm hastalara acil şifalar dilerken açılan yoğun bakım ünitesinin Yozgat'a hayırlı olmasını diledi.

Açılışta Yozgat Milletvekilleri Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer de Şifa Hastanesi'nin gelişimini sürdürdüğünü ve açılışı yapılan yeni ünitenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Özel Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Erol Doğan ise yoğun bakım ünitelerinin hastaneye maliyetinin yaklaşık 1 milyon TL'yi bulduğunu dikkat çekerek şimdiye kadar hastaneye yatırımlarının 30 milyon TL'yi bulduğunu vurguladı.

Açılışa, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Durgun, Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Fatih Şahin, SGK İl Müdürü İsmail Yılmaz, Yimpaş Yozgatspor Kulübü Başkanı Nurullah Nurdoğan ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şifa Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement