Siirt Kitap Fuarı'na her kesimden yoğun ilgi - Son Dakika
Güncel

Siirt Kitap Fuarı'na her kesimden yoğun ilgi

Siirt Kitap Fuarı'na her kesimden yoğun ilgiSİİRT Siirt'te bu yıl 7'ncisi düzenlenen Kitap Fuarı'ndaki yoğunluk devam ediyor.

06.11.2022 13:27  Güncelleme: 13:30

Siirt Kitap Fuarı'na her kesimden yoğun ilgi

SİİRT Siirt'te bu yıl 7'ncisi düzenlenen Kitap Fuarı'ndaki yoğunluk devam ediyor.

Siirt Valiliği ve Siirt Belediyesinin ev sahipliğinde Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen fuara öğrenci ve vatandaşlar ilgi gösterdi. Ankara'dan kitap fuarına gelen Yazar Adnan Güneş, fuara yoğun katılımın kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi. Kitapseverlerin fuarda yazarları yakında görme fırsatı da yakaladığını belirten Güneş, "Kitap fuarına ikinci katılışımız ben çocuk kitap yazarıyım. Aynı zamanda çocuklar için uygulamalı ve yönetici aile eğitimcisiyim. Çocukların çok ciddi yoğun bir ilgisi var. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Mustafa Bulmuş adlı vatandaş ise, "İlimiz için çok güzel bir etkinlik oldu. Kitap fuarını çok beğendim. Bütün stantları gezmeye çalışıyorum. Bunun daha sık olmasını isterim öğrenciler için, halkımız için faydalı bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Bunun için ilgili ve yetkili kişilere çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Siirt Kitap Fuarı\'na her kesimden yoğun ilgi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Siirt Kitap Fuarı'na her kesimden yoğun ilgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement