Mahalle Sakinleri Yollarının Asfaltlanması İstedi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mahalle Sakinleri Yollarının Asfaltlanması İstedi

Mahalle Sakinleri Yollarının Asfaltlanması İstedi
25.09.2013 16:30  Güncelleme: 17:13

Teknik Elemanları Sitesi sakinlerini yollarının bu senede asfaltlanmadığın şikâyetçi olduklarını açıkladılar.

Siirt Merkeze bağlı Teknik Elemanlar Sitesi mahalle sakinleri yolların yeninde asfaltlaması talebinde bulundular. Konuyla ilgili gazetecilere bilgi veren mahalle sakinlerini bu cadde üzerinde bulunan alışveriş merkezinin görüntüsünün bu yol yüzünden bozulduğunu ve bunun yanında ise araçların büyük zarar gördüğü açıklamasında bulundular.

Bu konuda hakkında gerekli şikâyetlerini ilettiklerini açıklayan mahalle sakinleri Siirt Belediyesinin şehri merkezinde birçok yere asfaltlama çalışması yaptığını neden bu yola yapılmadığını merak ettiklerini belirtti.

Geçen yılda bu yolda asfaltlama çalışması yapılmadığını iddiasında bulunan mahalle sakinleri "Bu konu hakkında birçok yere şikâyetlerde bulunduk. Siirt Belediyesi geçen yılda buraya asfaltlama çalışması yapmadı. Birçok insanın kullandığı bir yol ve burada Siirt'in en büyük alış veriş merkezi bulunmakta bu çirkin görüntüden biran önce bizleri kurtarsınlar" dediler.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Mahalle Sakinleri Yollarının Asfaltlanması İstedi - Son Dakika


Advertisement