Sıkışan Sürücü Sağlık Ekiplerince Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Sıkışan Sürücü Sağlık Ekiplerince Kurtarıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İki araç ve ağaca çarpan minibüs Araçta sıkışan sürücü Kurtarma çalışmaları Sürücünün çıkartılması Ambulansa taşınması Polisin kaza yerindeki incelemeleri Konya'da trafik kazası: 1 yaralı Park halindeki iki araca ve refüjdeki ağaca çarpan minibüste sıkışan sürücü, itfaiye ve sağlık ekiplerince çıkarılarak hastaneye kaldırıldı Konya'da park halindeki iki araç ve refüjdeki ağaca çarpan minibüste sıkışan sürücü, itfaiye ve sağlık ekiplerince kurtarıldı.

03.06.2016 12:55

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İki araç ve ağaca çarpan minibüs

Araçta sıkışan sürücü

Kurtarma çalışmaları

Sürücünün çıkartılması

Ambulansa taşınması

Polisin kaza yerindeki incelemeleri Konya'da trafik kazası: 1 yaralı

Park halindeki iki araca ve refüjdeki ağaca çarpan minibüste sıkışan sürücü, itfaiye ve sağlık ekiplerince çıkarılarak hastaneye kaldırıldı

Konya'da park halindeki iki araç ve refüjdeki ağaca çarpan minibüste sıkışan sürücü, itfaiye ve sağlık ekiplerince kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Ali Kartal'ın (37) kullandığı 42 AB 294 plakalı minibüs, merkez Selçuklu ilçesi Feritpaşa Mahallesi Kerkük Caddesi'nde park halindeki otomobil ve kamyonet ile refüjdeki ağaca çarptı.

Araçta sıkışan sürücü, itfaiye ve sağlık ekiplerince güçlükle çıkarıldı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Kartal'ın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Sıkışan Sürücü Sağlık Ekiplerince Kurtarıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sıkışan Sürücü Sağlık Ekiplerince Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement