Silah Zoruyla Kaçırılan Kızımızı Bulun - Son Dakika
Güncel

Silah Zoruyla Kaçırılan Kızımızı Bulun

Silah Zoruyla Kaçırılan Kızımızı Bulun

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde oturan Fevzi Eren,lisesi öğrencisi 19 yaşındaki kızı Sümmeye Eren'in silahlı kişiler tarafından kaçırıldığını iddia etti.

03.05.2014 11:59  Güncelleme: 13:27

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde oturan Fevzi Eren, Süleyman Solhan Anadolu İmam Hatip lisesi öğrencisi 19 yaşındaki kızı Sümmeye Eren'in silahlı kişiler tarafından evinin 200 metre yakınında kaçırıldığını iddia etti. Kızını kaçıranların kimliğinin tespit edildiğini, şikayette bulunmalarına rağmen polisin bir işlem yapmadığını önhe süren babası Fevzi Eren, Kızımı korkutmak için önce tabancayla ateş ediyor daha sonra onu arabaya bindirip götürüyorlar. Bu kişiler kamera kayıtlarında da tespit edildi. Ancak polis hiç bir işlem yapmıyor dedi.

İlçedeki Atatürk Mahallesi'nde oturan Fevzi Eren, Süleyman Solhan Anadolu İmam Hatip lisesi son sınıf öğrencisi kızı Sümmeye'nin geçen 27 Nisan Pazar günü evlerine 200 metre kala silahlı 3 kişi tarafından zorla kaçırıldığını iddia etti. Kızının kaçırılmasıyla ilgili görgü tanıklarının bulunduğunu belirten baba Fevzi Eren, şu iddiada bulundu Evimize 200 metre kala bir otomobilden inen 3 kişi Sümmeye'yi kaçırmak istiyor. Ancak kızın kaçmaya başlıyor. Bunlardan biri havaya ateş ediyor. Kızım düşünce ikinci kez ateş ediyor. Yere düşen kızımı tartaklayarak araba bindirip götürüyorlar. baba Fevzi Eren, kızım Sümeyye'yi Fatima isminde bir arkadaşının kandırdığını, Şehmus Özdemir, Fırat Özdemir, Ferhan Özdemir tarafından kaçırıldığını öne sürerken, Arabanın plakası, rengi kamerada tespit edildi. İki tane görgü tanığı ifadeleri alındı. Emniyet Müdürlüğü'ne başvuruyoruz. Emniyet bizi Akıncılar Jandarma Karakol komutanına yönlendiriyor. Jandarma karakolu bizi Emniyet'e yönlendiriyor. Kızımı kaçıranlar Mardin merkeze bağlı Yaylı Köyü'nde ikamet ediyor. Kızımı kaçıranların adı ve adres bellidir. Kızıma tuzak kuran kızın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılıyor.

Baba Eren, Şehmus Özdemir'in babası Ferhan Özdemir'in karakol komutanı ve bir başkomisere Oğlumla beraber gittim Sümeye'yi kaçırdım dediğini öne sürerken, Kızım üniversite sınavlarına katıldı ve barajı yüksek puanla aştı. Annesi sürekli ağlıyor. Hayatından endişe ediyorum. Kızım kendi rızasıyla gitmiş olsa mutluluk dilerdim. Silah zoruyla kaçırdıkları için asla kızım o eve gelin olamaz. Kızımın kurtarılmasını istiyorum dedi.

Anne Rahime Eren de, eğitimini sürdürmek isteyen kızının kurtarılmasını istedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silah Zoruyla Kaçırılan Kızımızı Bulun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement