Silahları İçin Mermi Temin Etmeye Çalışan Şahıs Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Silahları İçin Mermi Temin Etmeye Çalışan Şahıs Gözaltına Alındı

Silahları İçin Mermi Temin Etmeye Çalışan Şahıs Gözaltına Alındı

Muş’un Bulanık ilçesinde evindeki uzun namlulu silahlara mermi temin etmeye çalışan ve PKK/KCK terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen bir kişi gözaltına alındı.

30.01.2017 17:57

Muş'un Bulanık ilçesinde evindeki uzun namlulu silahlara mermi temin etmeye çalışan ve PKK/KCK terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Muş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalarda Bulanık ilçesi Mollakent köyünde ikamet eden bir kişinin evinde uzun namlulu silahlar olduğu ve bu silahlara mermi temin etmeye çalıştığı, ayrıca PKK/KCK terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı belirlendi. Şahsın yakalanması için çalışma başlatan ekipler, zanlıyı Bulanık ilçesi Mollakent köyündeki ikametinde yakalayarak gözaltına aldı. Şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada 1 adet 9 mm ruhsatsız tabanca, 1 adet tabancaya ait şarjör, 8 adet 9 mm tabanca fişeği, 1 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği, 29 adet av tüfeği fişeği, 1 adet muşta, 2 adet terör örgütü mensuplarına ait fotoğraf, 4 adet sarı-kırmızı-yeşil renklerde puşi ele geçirildi. Şahıs ile ilgili adli işlemler devam ederken, halkın huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadele kapsamındaki operasyonların kararlılıkla devam edeceği belirtildi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Silahları İçin Mermi Temin Etmeye Çalışan Şahıs Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement