Silifke'de Elektrik Kesintisi Protesto Edildi - Son Dakika
Güncel

Silifke'de Elektrik Kesintisi Protesto Edildi

Silifke\'de Elektrik Kesintisi Protesto Edildi

Mersin'in Silifke İlçesi'nde, uzun süredir sık sık meydana gelen elektrik kesintileri nedeniyle bir araya gelen vatandaşlar ve bazı sivil toplum kuruluşu, üyeleri protesto eylemi yaptı.

21.01.2013 15:36

Mersin'in Silifke İlçesi'nde, uzun süredir sık sık meydana gelen elektrik kesintileri nedeniyle bir araya gelen vatandaşlar ve bazı sivil toplum kuruluşu, üyeleri protesto eylemi yaptı.

Atatürk Anıtı karşısında toplanan yaklaşık 500 kişi, ellerinde 'Edison buldu Tedaş kesti', '21'inci asırda karanlıkta kaldık', 'Tedaş bize elektrik ver' yazılı pankartlarla yürüyüşe geçerek TEDAŞ binası önüne ulaştı. İlçede kuaförlük yapan Pınar Çevik, bina önünde grup adına yaptığı basın açıklamasında, ilçede uzun zamandan beri programlı ya da programsız elektrik kesintisi yaşandığını, bu durumun iş ve sosyal hayatı son derece olumsuz etkilediğini söyledi. Bu konuda yetkililerle yaptıkları görüşmelerde bu kesintilerin hat yenileme çalışmalarından kaynaklandığının söylendiğini ifade eden Çevik, "Ancak bu tür yenileme çalışmalarının planlı olması gerekirken, kesintilerin zamanlı zamansız olması bizleri isyan noktasına getirmiştir. Bizler halk olarak özellikle hafta sonları meydana gelen uzun süreli elektrik kesintileri yüzünden mağdur olduğumuzu göstermek için tepki veriyoruz. Ne zaman kesilip ne zaman geleceği belli olmayan elektriğin elektrikli ev aletlerine verdiği zararı ise ayrıca belirtmekte yarar var. Mevsim itibarı ile halkımızın büyük bir kısmı ısınmasını elektrikle sağlamaktadır. Gün boyu süren bu kesintiler bu vatandaşlarımız için işkenceye dönüşmektedir" dedi. - Mersin/ Silifke

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silifke'de Elektrik Kesintisi Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement