
MERSİN'in Silifke İlçesi'nde, 37'inci Uluslararası Silifke Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında sahne alan Ferhat Göçer, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatırken güzellik yarışmasında ise 16 genç kız birincilik için mücadele etti.
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü önünde kurulan sahnede önce 'Sanat Güzeli' yarışması yapıldı. 16 genç kızın katıldığı yarışmada, jüri üyeleri yürüyüş, kıyafeti taşıma, sahneye hakimiyet ve performans değerlendirmesi yaptı. Yarışma sonunda Nuray Coşkun 'Sanat Güzeli' seçilirken, Esra Saliha Güzdar ikinci, Fatma Çavdar üçüncü güzel seçildi. Necla Üstündağ ise sempati güzeli oldu. 1000 TL ödül kazanan Sanat Güzeli ayrıca Silifke Belediye Başkanı MHP'li Bayram Ali Öngel tarafından 1 hafta süreli yurt dışı tatiliyle ödüllendirildi.
Ödül törenin ardından Ferhat Göçer sahne aldı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Göçer, seslendirdiği şarkılarıyla alanı dolduran binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Hayranlarının yoğun alkış temposu ve havai fişek gösterisiyle sahneye çıkan Göçer, hayatının en güzel konserlerinden birini de yaşadığını söyledi.
Son Dakika › Güncel › Silifke - Ferhat Göçer, Silifkelileri Coşturdu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.