Silivri'de 2 Ayrı Noktada Yangın - Son Dakika
Güncel

Silivri'de 2 Ayrı Noktada Yangın

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Çöplük yangınından görüntüler Buğday arazisi yangınından görüntüler Vatandaşın açıklamaları Silivri'de Yeni Mahalle'de bulunan TIR Parkının hemen bitişiğinde boş alanda bulunan çöplükte çıkan yangına, bölgede seyir halinde olan Silivri Belediyesi Zabıta ekipleri fark etti.

22.06.2016 01:17

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Çöplük yangınından görüntüler

Buğday arazisi yangınından görüntüler

Vatandaşın açıklamaları Silivri'de Yeni Mahalle'de bulunan TIR Parkının hemen bitişiğinde boş alanda bulunan çöplükte çıkan yangına, bölgede seyir halinde olan Silivri Belediyesi Zabıta ekipleri fark etti.

Zabıta ekipleri durumu İtfaiye ekiplerine ve Polise bildirdi. TIR parkının bitişinde çıkan yangın korku yarattı. Yangın 3 itfaiye ekibi Park halinde bulunan TIR'lara sıçramadan yaklaşık 1 saatlik çalışma sonrasında söndürdü.

Yangın çevre bulunan kağıt toplayan kişi veya kişilerin çıkarıldığı yönünde duruluyor.

Silivri Çantaköy Mahallesinde ise trafodan kopan kablodan kaynaklı çıkan yangında 200 dönümlük buğday arazisi kül oldu. Silivri Merkez ve Çantaköy Mahallesi İtfaiye amirliği toplamda 9 araçla müdahale etti.

Silivri Çantaköy Mahallesi Muhtarı Ömer Ercan AA Muhabirine açıklamada bulundu. Ercan,"Arazi 250 dönümlük, bunun 200 dönümü zarar gördü. Tarlanın başındakı trafodaki kablodan kaynaklı yangın nedeniyle mağdur oldu. İtfaiye tam zamanın da geldi ama rüzgar yangını çok geniş bir alana yaydı." dedi. Yangının haberini alan mahalleli olay yerine gelerek yangını izledi.

Alanda soğutma çalışmaları devam ediyor.

Silivri\'de 2 Ayrı Noktada Yangın
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Silivri'de 2 Ayrı Noktada Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement