Silivri'de Zincirleme Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Silivri'de Zincirleme Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 Yaralı

29.04.2015 20:33

Silivri TEM otoyolundaki trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Silivri TEM otoyolundaki trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Ali Ekber Turan (46), yönetimindeki 34 TJ 3446 tır, Selimpaşa TEM otoyolu ile Silivri sapağı arasında, henüz bilinmeyen nedenle sürücünün kontrolünden çıktı.

Bariyerleri aşan tır, İstanbul yönüne devam eden ve sürücüsü bilinmeyen 34 KF 7615 yakıt tankerine çarptı. Kazada alev alan yakıt tankeri 30 metre yükseklikten yuvarlandı.

Kazaya başka bir tır ile otomobil de karıştı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi gönderildi.

İtfaiye ekipleri, kazanın ardından yanan tır ile tankeri söndürdü.

Kazada, tır şoförü Ali Ekber Turan ile otomobil sürücüsü Kerim Çamur (31) hayatını kaybetti. Tarlaya yuvarlanan tankerin şoförü de ağır yaralandı.

Yaralılar Silivri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza sonrasında TEM otoyolu çift yönlü olarak trafiğe kapandı, Edirne yönünden gelenler Silivri sapağından E-5 karayoluna yönlendirildi.

Otoyol, araçların yoldan kaldırılmasının ardından açıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Silivri'de Zincirleme Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement