
Demirören İstiklal Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşen ve büyük ilgi gören festivalin Pazar günkü son gününde de yoğun bir katılım bekleniyor. Kaşmir Festivali önümüzdeki haftalarda İstanbul dışına; özellikle Silk&Cashmere mağazası olmayan illere; taşınırken yine bir ilk gerçekleşecek.
Festival Türkiye'yi dolaşacak
Kaşmir Festivali ile ilgili olarak Silk&Cashmere CEO'su Ayşen Zamanpur; "Dünyanın 26 ülkesinde 163 ayrı satış noktasındayız. Buna karşılık ülkemizdeki mağaza sayımız daha az. Ancak farklı illerde yaşayan, markamızın tutkunu müşterilerimizden sürekli talepler geliyordu. Buradan hareketle şehirlerde yöre yöre, kent kent dolaşacak, mümkün olan en fazla noktaya ulaştıracağımız ve ürünlerimizi % 70'e varan indirimlerle satışa sunacağımız bir Kaşmir Festivali düşündük. Geleneksel olarak her yıl gerçekleştireceğiz" dedi.
İstanbul'da başlayan ve üç gün süren festivalin ilk gününde ilgi büyüktü. Ayşen Zamanpur Demirören'deki açılışla ile ilgili olarak; "Amacımız Silk&Cashmere'in sadece bir hazır giyim markası değil, İç Moğolistan'dan başlayan tutkulu bir öykü olduğunu hissettirmek, yaşatmak. Markamızı çok daha geniş kitlelere yakından tanıtmak, o dokunun keyfini yaşatıp sevdirmek istiyoruz. Herkesi 20 yıllık kaşmir dünyamıza, bitmeyen yolculuğumuza dahil etmek istiyoruz. Bunun için de eğlenceli ortamlar sunuyoruz. Örneğin; saf kaşmirin hammaddesi Capra Hirkus keçisine benzeyen kaşmir keçilerimizle minik çiftlik havası yaratıp, müşterilerimizle birlikte şahane resimler çektiriyoruz, e-posta ile kendileriyle paylaşıyoruz. Kaşmir dokusunu diğer elyaflardan ayıran, "Hangisi Kaşmir" köşemizde doğru cevap verebilenlere 50 TL'lik hediye çekleri hediye ediyoruz. Elemanlarımız keçi başlığı takıyor, özellikle turistler çok büyük ilgi gösteriyor. Festivalin ilk günü, Estonyalı, Norveçli, Litvanyalı turistlerle resimler çektirip sosyal medyada paylaştık. Bütün ürünlerimizde inanılmaz indirimler yaptık. Birinci gün Silk&Cashmere klasiği olan şallarımız yine en çok tercih edilen ürünlerin başındaydı. Arkasından kaşmir polo yaka erkek kazağı geliyordu." dedi.
Silk&Cashmere; İstiklal Caddesi'ndeki Demirören İş Merkezi'nin 3 ve 4. katını bu özel etkinlik için yeniden düzenlerken, sadece İç Moğalistan'da yetişen kaşmir keçisinin yaşadığı çiftliklerin benzerlerini yanı başınıza getiriyor. Böylece kaşmir ve kaş ipeğin en saf halini birebir deneyimleme fırsatı yakalayıp, Aynı zamanda bu tutku markasını yaratan Ayşen Zamanpur'un kaleminden çıkan Kaşmir Yolu kitabını da yazarına imzalatma fırsatı buluyorsunuz. Ayrıca yine bugün (pazar) yapılacak "Keçiliş" ile çok özel hediyeler kazanma şansınız da var.
Son Dakika › Güncel › Silk&Cashmere Yeniliği 'Kaşmir Festivali'nde Son Gün - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.