Şimdi Okullu Olduk - Son Dakika
Güncel

Şimdi Okullu Olduk

Şimdi Okullu Olduk

Öğrenciler için heyecanlı, veliler için koşturmalı geçen yeni bir dönem başlıyor.

11.09.2012 11:16

Tek bir mağazada dünyanın tüm modasını ve çeşitliliğini bulabileceğiniz B&G STORE 2012-2013 Kış Koleksiyonu, zevke ve bütçeye uygun kıyafetleri ile okul alışverişi listesinde de ilk sırada yer alacak.

ŞİMDİ OKUL İHTİYAÇLARINI TAMAMLAMA ZAMANI

Türkiye genelinde yaygın mağaza ağına sahip B&G STORE'da 14 yaşa kadar istediğiniz çeşitlilikte ürün bulabilirsiniz. Okul ayakkabıları, hırkalar, ceketler, gömlekler, süveterler, pantolonlar ve beden derslerinde kullanılacak tüm kıyafetler… Üstelik hepsi uzun süreli kullanımda rahatlıkla tercih edilebilecek, sık yıkama dolayısıyla kolay aşınmayacak kumaşlardan üretiliyor.

2 - 14 yaş arası kız ve erkek çocuklar için sadece örme kumaşların bulunduğu, spor ve oldukça rahat Riccione Basic koleksiyonu okul alışverişi için ideal. Her sezonun gözde ürünü Riccione Basic klasiği haline gelen ringel hakim yakalı t-shirtler ise erkekte süprem, kızda kaşkorse kumaşından yapılıyor. Kız grubunda siyah, kırmızı, gri ve beyaz; erkek grubunda ise indigo, siyah, gri ve beyaz kullanılıyor. Eşofman kumaşları ince 3 iplikten hazırlanıyor.

BEDEN DERSLERİNDE KULLANILACAK EŞYALAR ŞİMDİDEN TAMAMLANMALI

Beden derslerinde çok kullanılacak olan t-shirt, eşorfman, sweatshirt, eşorfman üstleri, polo t-shirtler ve spor ayakkabılar da koleksiyon çeşitleri arasında yer alıyor. Tyess markalı jakarlı trikolar ve bu kumaşlardan yapılmış eşofman takımları Tyess'i ayrıcalıklı bir yere taşıyor.

2-14 yaş aralığındaki çocuklar için tasarlanan Riccione First Line, kumaş kalitesi, kalıp formları, renk uyumları, şıklığı ve rahatlığıyla göz dolduruyor. Ceketlerde ve yeleklerde kaşe, gabardin, interlok kumaşlar, gömleklerde % 100 koton olan poplinler, pantolonlarda yumuşak tuşeli gabardinler, t-shirtlerde süprem ve trikolarda ise kaşmir kullanılıyor.

Spor detaylarla süslenmiş, örme ve dokuma ceketler ise koleksiyonun en iddialı parçaları. Tuşesinin yumuşaklığıyla hem anneleri hem de çocukları çok memnun edecek olan dar kesim gabardin pantolonlar birçok renk seçeneği ile kullanıcısıyla buluşuyor.

Ayrıca koleksiyonlarda kravat, papyon, şal gibi aksesuarlar da bulunuyor.

OKUL KIYAFETLERİNDE KALİTE VE ŞIK DETAYLAR İLE RİCCİONE FARKI…

0-3 yaş ve 4-14 yaş aralığında olan Riccione markası ile örme ve dokuma kumaşlar bir arada kullanılıp ince 3 iplikten eşofmanlar, pike ve süpremden pololar, poplinden gömlekler hazırlandı.

0-3 yaş grubu erkekte koyu turkuaz, lacivert, gri, beyaz-bordo, bej, kahve, ekru-mor, gri ve beyaz renk kullanıldı. 4-14 yaş grubu erkekte kullanılan renkler ise; petrol mavisi, kahve, bej, ekru - lacivert, kırmızı, gri, beyaz-gri, mavi, siyah, beyaz - mor, gri, beyaz.

Şık detayları, orjinal grafikleri ve kaliteli aksesuarları Riccione'yi, Riccione Basic ve Riccione First Line tasarımlarından daha yukarıya taşıyor. Jean pantolonlar, hırkalar, kazaklar, süveterler, şişme yelek ve montlar da koleksiyonda yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şimdi Okullu Olduk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement