Şimdi Sıra Mahallelerdeki Ara Yollarda - Son Dakika
Güncel

Şimdi Sıra Mahallelerdeki Ara Yollarda

Şimdi Sıra Mahallelerdeki Ara Yollarda

Osmaniye'de parke yol seferberliği başladı

16.02.2013 14:58

Osmaniye Belediyesi 18 mahallede toplam 311 bin 958 metre kare parke yol yapacak

Osmaniye Belediyesi bu yılın sonuna kadar 18 mahallede toplam 311 bin 958 metre kare parke yol yapacak. Parke yol yapım çalışması geçtiğimiz gün Belediye Başkanı Kadir Kara'nın ilk parke taşını yerleştirmesi ile dört mahallede aynı anda başladı. Parke yol seferberliği için Esenevler Mahallesinde bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Geçtiğimiz yaz ayı öncesinde başlattıkları Asfalt Seferberliği ile 520 bin metre kare asfalt yol yaptıklarını dile getiren Belediye Başkanı Kadir Kara, ana arterler ve bulvarlar asfalt, ara sokaklar parke taş kaplama yapılacaklarını söylediklerini hatırlattı. Başkan Kara, "Ana arter yollardan sonra şimdi sıra mahallelerdeki ara yolları parke taşı ile kaplamaya geldi" dedi.

Parke Yol Seferberliği kapsamında geçtiğimiz gün aynı anda dört ayrı yerde Yedi Ocak, Esenevler, Mevlana ve Mimar Sinan mahallelerinde parke yol yapım çalışmalarına başladıklarını söyleyen Başkan Kadir Kara, yapılan ihale kapsamında 18 ayrı mahallede toplam 311 bin 958 metre kare parke yol yapacaklarını bunun da ortalama 44 km uzunluğundaki yola denk geldiğini dile getirerek şunları söyledi:

"Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar toplam 370 bin metre kare parke yol ve kaldırım yaptık. Neredeyse şu ana kadar yaptığımız tüm parke taş döşeme çalışmaları kadar bu seferberlik kapsamında yapmış olacağız. Parke yol ve kaldırım seferberliğini başlattığımız Esenevler Mahallesinde 38 bin metre kare, parke yol yapacağız. Osmaniye'mize ve mahalle sakinlerine hayırlı olsun"

Programa katılan Osmaniye Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Özener tüm mahallelere yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Kadir Kara'ya teşekkür etti. Esenevler Mahalle Muhtarı Tarık Sesli ise uzun zamandır bekledikleri bir hizmetin mahallelerine geldiğini belirterek mahalle sakinleri adına memnuniyetlerini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şimdi Sıra Mahallelerdeki Ara Yollarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement