Sinan Akçıl, Musicmania'da '1001 Gece'yi Anlattı - Son Dakika
Güncel

Sinan Akçıl, Musicmania'da '1001 Gece'yi Anlattı

Sinan Akçıl, Musicmania\'da \'1001 Gece\'yi Anlattı

Sinan Akçıl ve Yasemen Şefik; Samsun Demir, Behzat Gerçeker ve Ömür Gedik'in sosyal medya yayın mecrası YouKnow üzerinden canlı sunduğu Musicmania'ya konuk oldu.

07.01.2016 14:11

Sinan Akçıl ve Yasemen Şefik; Samsun Demir, Behzat Gerçeker ve Ömür Gedik'in sosyal medya yayın mecrası YouKnow üzerinden canlı sunduğu Musicmania'ya konuk oldu.

Türkiye'nin internet üzerinden yayın yapan ilk müzik talk show'u olan Musicmania'da 1 saat süren sohbeti 11 bin kişi canlı olarak izledi. Yüzde 92 etkileşim kuran Türkiye'nin ilk internet talk showu Musicmania'nın ulaştığı bu rakamlarla da rekor kırdığı belirtildi. İzleyicilerin de sorularını yanıtlayan Akçıl, '1001 Gece' şarkısı için, "Bu şarkı şu an yaşamakta olduğum ilişkimin kıyamadığım gecelerini temsil ediyor. 2.5 yıl; 912 gece eder ama daha sembolik olması için 89 gece daha ekledim, 1001 oldu" dedi.

Sinan Akçıl, yayın sırasında canlı yayın bağlantısı yaptığı bir hayranının, "Heyecandan bayılmak üzereyim" sözleri üzerine, "Sen bayılırsan ben de bayılırım" diyerek espri yaptı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sinan Akçıl, Musicmania'da '1001 Gece'yi Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement