Sinan Özen'in Yepyeni Şarkısı İlk Kez TTNET Müzik'te - Son Dakika
Güncel

Sinan Özen'in Yepyeni Şarkısı İlk Kez TTNET Müzik'te

Sinan Özen\'in Yepyeni Şarkısı İlk Kez TTNET Müzik\'te

TTNET Müzik, Türk müziğinin sevilen seslerinden Sinan Özen'in "Radyoda Bir İnce Saz" adlı yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturuyor.

05.05.2014 08:53  Güncelleme: 08:52

Yeni albümünde Türk sanat müziği eserlerine yer veren Özen'in çıkış şarkısı "Radyoda Bir İnce Saz", dijital platformlar arasında ilk kez ve sadece TTNET Müzik'te yayınlanıyor.

TTNET Müzik, kariyerinde 25. yılını yaşayan Sinan Özen'in "Radyoda Bir İnce Saz" adlı yepyeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu. Ünlü şarkıcının yeni albümünün çıkış şarkısı olan "Radyoda Bir İnce Saz", dijital platformlar arasında ilk kez ve sadece TTNET Müzik'te dinlenebiliyor ve indirilebiliyor. Sinan Özen, yeni şarkısı "Radyoda Bir İnce Saz" ile 5 Mayıs 2014 tarihine kadar sadece TTNET Müzik'te olacak.

Sinan Özen, önümüzdeki günlerde yayınlayacağı 17. albümünde, Türk sanat müziği eserleriyle hayranlarının karşısına çıkacak. 16 şarkının yer alacağı albümden çıkan ilk şarkı olan "Radyoda Bir İnce Saz"ın sözleri Hakkı Yalçın'a, müziği Murat Güneş'e, düzenlemesi Tamer Özkan'a ait.

Sinan Özen hayranlarının bekleyişi, "Radyoda Bir İnce Saz" ile son bulacak.

Facebook'ta müzik, TTNET Müzik'ten dinleniyor

TTNET Müzik dinleyicileri, Sinan Özen'in yeni şarkısı ile yerli ve yabancı diğer hit şarkıları Facebook üzerinden de dinleyebiliyor. TTNET Müzik, Facebook'un Türkiye'deki müzik içeriğini sağlayan ilk iş ortağı olarak çok özel bir uygulamayı hayata geçirdi. Müzikseverler, bu özel uygulamaya, TTNET Müzik web sitesi üzerinden Facebook hesaplarına giriş yaparak ulaşabiliyorlar. Kullanıcılar, dinledikleri tüm şarkıları, albümleri ve oluşturdukları listeleri arkadaşlarıyla paylaşıp yorum yapabiliyorlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sinan Özen'in Yepyeni Şarkısı İlk Kez TTNET Müzik'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement