Şirinler de Teknolojiye Uydu! - Son Dakika
Güncel

Şirinler de Teknolojiye Uydu!

Şirinler de Teknolojiye Uydu!

Şirinler de Teknoloj5 Ağustos'ta vizyona giren Şirinler efsanesi de teknolojiye ayak uydurdu!iye Uydu!

09.08.2011 13:18

Büyülü bir geçitten geçip dünyamıza gelen 3 elma boyundaki Şirinler, 3D serüvende dünyanın cep telefonu ile kumanda edilebilen ilk helikopteri Parrot AR.Drone'a tutunarak uçuyor.

Gerçek oyuncularla canlandırma karakterlerin bir araya geldiği aile komedisi, The Smurfs/Şirinler, efsanevi Şirinler'i beyaz perdeye getiriyor. Sevimli yaratıklar bu macareda çağın bir gereği olan teknolojiye ayak uyduruyor; üç boyutlu, bilgisayar desteğiyle canlandırılmış ve 3D stereo ses sistemine sahip bir alana taşınıyor. Kötü büyücü Gargamel'in köylerinden kovaladığı Şirinler, büyülü bir geçitten geçip dünyamıza geliyor. Havada uçarken de cep telefonu ile kumanda edilen dünyanın ilk Wi-Fi pilotajlı 4 pervaneli helikopteri Parrot AR.Drone'a biniyor.

Geleceğin en önemli teknolojilerinden olan 4 pervaneli helikopter Parrot AR.Drone, iPod touch®, iPhone® ya da iPad™ ile kullanılabiliyor, gerçek ve sanal dünyanın bir araya geldiği eşsiz bir oyun deneyimi sunuyor. Parrot AR.Drone'u D&R, MediaMarkt ve Apple Store mağazalarından 300 Euro + KDV'ye satın alabilirsiniz. İyi bir çocuk olursanız belki Şirinler'i bile uçurabilirsiniz…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şirinler de Teknolojiye Uydu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement