Şırnak Sağlık Müdürlüğüne Atanan Uzun, Göreve Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şırnak Sağlık Müdürlüğüne Atanan Uzun, Göreve Başladı

07.12.2017 16:48

Şırnak Sağlık Müdürlüğüne atanan uzman Dr. Nedim Uzun, görevine başladı.

Şırnak Sağlık Müdürlüğüne atanan uzman Dr. Nedim Uzun, görevine başladı.

Taşra teşkilatlarında Kamu Hastaneleri Birlikleri Genel Sekreterlikleri ve İl Sağlık Müdürlüklerinin kapatılarak tek çatı altında toplanmasının ardından Sağlık Bakanlığı, İl Sağlık Müdürlüğüne Uzun'u atadı.

Şırnak Devlet Hastanesi acil tıp uzmanı görevinden İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Uzun, yaptığı açıklamada, yeni dönemde Şırnak'ta sağlıkta en iyi hizmeti vermek için çalışacaklarını söyledi.

Şırnaklı vatandaşların sağlıkta daha iyi hizmet alabilmesi için çalışacaklarını anlatan Uzun, "Halkımıza sağlık alanında en iyi hizmeti arkadaşlarımızla vereceğiz. Yapacağımız hizmetleri vatandaşımıza hissettirmek zorundayız. En iyi hizmeti vermek için sürekli kendimizi sorgulayacak ve bu anlamda adımlar atacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şırnak Sağlık Müdürlüğüne Atanan Uzun, Göreve Başladı - Son Dakika


Advertisement