Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nda yangın tatbikatı gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nda yangın tatbikatı gerçekleştirildi

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı\'nda yangın tatbikatı gerçekleştirildi

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nda acil durum ekiplerinin performansını test etmek ve tecrübe kazanmalarını sağlamak amacıyla yangın tatbikatı düzenlendi. Tatbikatta, kuleden alınan bir uçağın kaza kırıma uğradığı ihbarı üzerine harekete geçen Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekipleri, hızlı bir şekilde müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Diğer kamu kurum kuruluşlarının ekipleri ise uçaktaki yaralıları kurtardı. Tatbikatın başarılı bir şekilde tamamlandığını belirten Şerafettin Elçi Havalimanı Müdürü Şükrü Benek, tüm personeli tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

22.05.2024 16:40

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nda yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Havalimanında acil durum ekiplerinin performansının test edilerek tecrübe kazanmalarını sağlamak amacıyla yangın tatbikatı yapıldı.

Tatbikatta senaryo gereği, kuleden alınan bir uçağın kaza kırıma uğradığı ihbarı üzerine harekete geçen Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekipleri (ARFF), kısa sürede hava aracına müdahale ederek yangını kontrol altına aldı, yardıma gelen diğer kamu kurum kuruluşlarının ekipleri uçaktaki yaralıları kurtardı.

Şerafettin Elçi Havalimanı Müdürü Şükrü Benek, tatbikatın başarılı şekilde tamamlandığını bildirerek, "Tatbikatta yüksek performans gösteren tüm personelimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nda yangın tatbikatı gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement