Şirvan'da 1 Işçinin Cesedi Daha Çıkarıldı - Son Dakika
Güncel

Şirvan'da 1 Işçinin Cesedi Daha Çıkarıldı

Şirvan\'da 1 Işçinin Cesedi Daha Çıkarıldı

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Milletvekili Yasin Aktay, Vali Mustafa Tutulmaz, eski bakanlar Egemen Bağış ve Nihat Ergün ile eski milletvekilleri, sabah erken saatlerinde Şirvan İlçesi'ne bağlı Maden Köyü'ndeki bakır madenine geldi.

20.11.2016 15:45

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Milletvekili Yasin Aktay, Vali Mustafa Tutulmaz, eski bakanlar Egemen Bağış ve Nihat Ergün ile eski milletvekilleri, sabah erken saatlerinde Şirvan İlçesi'ne bağlı Maden Köyü'ndeki bakır madenine geldi. Buradaki yetkililer tarafından karşılanan Bakan Albayrak ve beraberindekiler, toprak altında kalan işçilerin bazı yakınlarıyla birlikte arama kurtarma çalışması yapılan göçük alanına gitti.

Arama kurtarma çalışmaları 4'üncü gününde devam ederken, toprak altında kalan 16 işçiden bugüne kadar; Murat Ant, Şefik Tuncer, Reşit Can, Sedat Bulut, Abdurrahim Sönmezsoy, Abdulbaki Aydın olmak üzere 6 işçinin cesedi çıkarılırken, Yavuz Yıldız, Savaş Kızılkan, Bedrettin Çaylı, İsmail Tekin, Mahmut Batumak, Halil Başer, Nüsret Beyza Alma, Mehmet Kasım Tari, Kerem Arat, İbrahim Kılınç olmak üzere toprak altında kalan 10 kişiyi arama kurtar ma çalışmaları devam ediyor.

Kazı alanında yaptıkları incelemenin ardından burada oluşturulan kriz merkezine giden Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın buradaki görevlilerden, son çalmışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şirvan'da 1 Işçinin Cesedi Daha Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement