Siteye Girip 2 Köpeği Tabancayla Öldürdüler - Son Dakika
Güncel

Siteye Girip 2 Köpeği Tabancayla Öldürdüler

Siteye Girip 2 Köpeği Tabancayla Öldürdüler

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir siteye hırsızlık amacıyla girdikleri sanılan bir grup, o sırada bahçede gezinen iki sahipli köpeği tabancayla öldürdü.

24.03.2013 16:05

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir siteye hırsızlık amacıyla girdikleri sanılan bir grup, o sırada bahçede gezinen iki sahipli köpeği tabancayla öldürdü. Köpek sahipleri ve site sakinleri olaya tepki gösterdi.

Bodrum'un Gümbet Mahallesi'nde, 36 villanın bulunduğu Sadi Irmak Caddesi Myndos Bahçesi Sitesi'ne dün gece gelen kimliği belirsiz kişiler, o sırada sitenin bahçesinde dolaşan Alp Bayraktar'ın üç yaşındaki cooker cinsi "Kömür" isimli köpeğiyle, Efkan Akkuş'un tazı kırması iki yaşındaki "Latte" isimli köpeğini tabancayla vurarak öldürdü. Olay, bu sabah site güvenlik görevlisinin köpeklerin ölülerini bulmasıyla ortaya çıktı. Siteye gelen polis ekipleri incelemede bulundu. Sitenin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polisler, kimliği belirsiz kişilerin site duvarını atlayıp içeriye girdiklerini, bir süre sonra aynı şekilde site dışına çıktıklarını gördü. Görüntüleri alan polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Bu arada, köpekleri öldüren kişilerin hırsızlık yapmadıkları belirlendi.

Ölen köpeğinin başında olaya tepki gösteren Bayraktar, "Evde değildik. Köpekler bahçede dolaşıyordu. Suç duyurusunda bulunacağım. Tabanca seslerini de kimse duymamış. Kimseye zararı olmayan köpekleri tabancayla kim neden öldürür" dedi. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siteye Girip 2 Köpeği Tabancayla Öldürdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement