Sivas'taki Kazada Ölen 4 Kişi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Sivas'taki Kazada Ölen 4 Kişi Toprağa Verildi

Sivas\'taki Kazada Ölen 4 Kişi Toprağa Verildi

SİVAS'ın Yıldızeli İlçesi'nde, yemin töreni dönüşünde meydana gelen trafik kazasında ölen 3'ü aynı aileden 4 kişi, memleketleri olan İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde gözyaşları içinde toprağa verildi.

26.06.2010 19:27

SİVAS'ın Yıldızeli İlçesi'nde, yemin töreni dönüşünde meydana gelen trafik kazasında ölen 3'ü aynı aileden 4 kişi, memleketleri olan İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde gözyaşları içinde toprağa verildi.

İhsan Şahin, eşi 28 yaşındaki Suna Şahin ile arkadaşları inşaat işçisi, 25 yaşındaki Muhammet Yaşar yönetimindeki kullandığı 35 HKM 65 plakalı otomobille Sivas 5'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'nda vatani görevini yapan kardeşi 20 yaşındaki Özgür Şahin'in yemin törenine gitti. Tören ardından dağıtım iznine ayrılan Özgür Şahin'i de yanlarına alan Şahin çifti, evlerine dönmek üzere yine Yaşar'ın kullandığı 35 HKM 65 plakalı otomobille Kemalpaşa'daki evlerine dönmek üzere yola çıktı. Sivas- Ankara Karayolu'nun 35'inci kilometresinde Yaşar'ın yönetimindeki otomobil, karşıdan gelen Ordu'dan Gaziantep'e tomruk taşıyan Metin Alanlı yönetimindeki 52 K 8077 palakalı kamyonla çarpıştı. Kazada, 1 yıllık evli olan ve 7 ay sonra baba olmaya hazırlandığı öğrenilen otomobil sürücüsü Muhammet Yaşar ile yanındaki 25 günlük asker ş'zgşr Şahin, ile 10 yaşında Fatmanur isminde tek çocukları bulunan 34 yaşındaki İhsan Şahin ve eşi Suna Şahin çifti öldü. Şahin çiftinin öldüğü henüz kızları Fatmanur'a söylenemedi. Kazada ölen lise mezunu Özgür Şahin'in, ise dağıtımının tanksavar çavuşu olarak olarak İstanbul Kartal İlçesi'nde çıktığı öğrenildi.

SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI

Kazada ölen 4 kişinin cenazesi bu sabah memleketleri olan Kemalpaşa'ya getirildi. Ölen 4 kişi için ikindi vakti Halil Efendi Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, CHP'li Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, AK Parti İlçe Başkanı Şener Yaşar, MHP İlçe Başkanı Metin Altuntaş, CHP İlçe Başkanı Mehmet Ayçil ile ölenlmerin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Kılınan namazın ardından bir süre omuzlarda taşınan cenazeler Cennet Bahçesi Kabrdistanı'na götürülerek, gözyaşlmarı içinde toprağa verildi. Ölenlerden Muhammet Yaşar'ın, AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Şener Yaşar'ın yeğeni olduğu belirtildi.Kazayı yaralı atlatan kamyon şoförü Alanlı kaldırıldığı Yıldızeli Devlet Hastanesi'ndeki tedavisini ardından sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ümit YILDIZ- KEMALPAŞA(İzmir)- DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas'taki Kazada Ölen 4 Kişi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement