Sivasspor, Kupa Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Güncel

Sivasspor, Kupa Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Sivasspor, Kupa Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Bursaspor ile Perşembe günü oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına dün başlayan Sivasspor, bugünkü antrenmanda kondisyon ağırlıklı çalıştı.

04.02.2014 16:18  Güncelleme: 16:23

Bursaspor ile Perşembe günü saat 19.00'da oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına dün başlayan Sivasspor, bugünkü antrenmanda kondisyon ağırlıklı çalıştı. Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana izinli olduğu öğrenilen Aydın Karabulut dışındaki tüm futbolcular katıldı. Takımın ilk 11'inde yer alan futbolcular düz koşunun ardından dinlendirilirken, diğer oyuncular ise kondisyon ve pas çalışmasının ardından çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı. 1.5 saat süren antrenmanda futbolcuların hırslı ve azimli oldukları görüldü.

KUPA MAÇLARININ CİDDİ ZARARLARI OLDU

Antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Carlos, Sivasspor'un Bursa maçına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacak olmasıyla ilgili yöneltilen soru üzerine, Kupa maçlarının ligdeki performansımıza ciddi zararları oldu. Çok kısa zamanda çok fazla maç oynadık, birçok yolculuğumuz oldu. Oynayan arkadaşlarımızda genelde aynı olduğu için ligde biraz zorluk yaşadık. O yüzden bu maça farklı bir kadroyla çıkmayı düşünüyoruz. Ama tabi yine de hedefimiz puan almak, bu maçtan galip gelmek. Bu hedefimiz hiç bir zaman değişmeyecek dedi.

ÖNEMLİ OLAN YILDIZLARIN KATILMASI DEĞİL

Carlos, yeni transferlerin 2'nci ve 3'üncü lig takımların alınmasıyla ilgili de, Önemli olan aramıza yıldızların katılması değil, takımımıza katılan oyuncuların takımımız için neler yapacakları. Gösterecekleri arzu, istek, coşku. Fırsat bulduklarında onlarda oyuna girecek ve oynayan diğer arkadaşlarımız gibi kaliteli bir oyun ortaya koymaya çalışacaklar. Arzuları, istekleri, coşkuları her şeyi gösterecek ve bence bu arkadaşlarımızda Sivasspor'a faydalı olacaklar ifadesini kullandı.

SPORTİF DİREKTÖR ERDOĞAN İLE YOLLAR AYRILDI

Teknik direktör Carlos, bu yıl sezon başından itibaren Sivasspor'da görev almaya başlayan sportif direktör Murat Erdoğan'ın takımdan ayrılmasıyla ilgili ise, Kendisine burada bizimle çalıştığı için çok teşekkür ediyoruz. Kendisi futbolculuğu yeni bırakıp sportif direktörlüğe başladı. Yavaş yavaş deneyim kazanacak olan bir arkadaşımız. Burada çalıştığı dönemde hem güzel bir çalışma dönemi geçirdik, hem de futbolla ilgili ufak tefek tartışmalarımız oluyordu. Ama iyi bir arkadaşımız, bize yaptığı yardımlar için teşekkür ediyoruz. Şu andan itibaren sportif direktörlükle ilgili bütün işlemler benim ve yönetimim tarafından gerçekleştirilecek diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivasspor, Kupa Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement