Sivasspor, Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Güncel

Sivasspor, Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürdü

Sivasspor, Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürdü

18 günlük Hollanda kampının ardından 3 Ağustos'da Sivas'a dönen kırmızı-beyazlılar, 2 gün izin yaptıktan sonra bugün yeniden antrenmanlara başladı.

05.08.2013 21:16  Güncelleme: 13:43

Hazırlıklarını Teknik Direktör Roberto Carlos nezaretinde sürdüren futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dayanıklılık artırıcı çalışmalar yaptı. Daha sonra pas çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

Antrenmana, izinli oldukları öğrenilen Milan Borjan, Milan Cerny, Eren Aydın, Arkedeiusz Piech ve Ümit Kurt ile hafif sakatlıkları bulunan Uğur Akdemir, Murat Akça ve Timur Özgöz katılmadı.

Hollanda kampı hakkında bilgi veren Sivasspor Sportif Direktörü Murat Erdoğan, ''Çok güzel bir kamp oldu. Hocamız çok memnun, bizde çok memnunuz. Her şey istediğimiz gibi ilerledi. Bütün oynadığımız maçlar güzel geçti. Ufak tefek sakatlıklar dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadık. O yüzden çok mutluyuz. Şimdide Sivas'a geldik, şehrimize, taraftarımıza kavuştuk. Her şey yolunda, son bir hazırlık maçımız var ondan sonrada lige hazır bir şekilde girmeyi umuyoruz. dedi. İyi bir kadroya sahip olduklarını belirten Erdoğan, şu an artık transfer düşünmediklerini ifade ederek, Hocanın son anda bir transfer isteği olursa belki bunu tekrar gözden geçirebiliriz ama kadromuz tamam, hiç bir eksiğimiz gözükmüyor. Bu sene 10 yabancı olacak. Yabancılar arasından gitmesi gereken arkadaşlar olacak mecburen. Bu işin en kötü kısmı. Güzel şeyler değil ama futbolun doğasında olan şeyler bunlar. Ayrılan yabancı arkadaşlarımızın yerinede 2 tane yabancı gelecek zaten.'' dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivasspor, Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement