Sivassporlu Futbolcu Erdal: Carlos'la Çalışmak Keyif Verici - Son Dakika
Güncel

Sivassporlu Futbolcu Erdal: Carlos'la Çalışmak Keyif Verici

Sivassporlu Futbolcu Erdal: Carlos\'la Çalışmak Keyif Verici

Yeni sezon hazırlıklarını Sivas'ta kendi tesislerinde yaptığı çalışmalar ile tamamlayan Sivasspor'da Roberto Carlos futbolculara 2,5 gün izin verdi.

12.07.2013 12:15  Güncelleme: 12:21

Yeni sezon hazırlıklarının 10 günlük periyodunu Sivas'ta kendi tesislerinde yaptığı çalışmalar ile tamamlayan Sivasspor'da Roberto Carlos futbolculara 2.5 gün izin verdi. Futbolcular pazar günü İstanbul'da toplanarak 2'nci etap kamp programı için Hollanda'ya hareket edecek. İki hafta sürecek Hollanda kampında Sivasspor 4 hazırlık karşılaşması oynayacak. Takımın Sivaslı olan tek futbolcusu Ziya Erdal ise ilk etap çalışması ve yeni sezon beklentilerini anlattı. Teknik direktör Roberto Carlos'un futbolculuk döneminde görev yaptığı sol bekte görev yapan Ziya Erdal, kendisine idol olarak gördüğü kişiyle birlikte çalışmanın keyfini yaşıyor. İlk etap kampındaki çalışmaların ağır ama zevkli geçtiğini söyleyen genç oyuncu Ziya Erdal, 10 gündür kendi tesislerimizde yaptığımız idmanlarımız aralıksız devam ediyordu. Hocamız yönetiminde günde çift idman yapıyorduk. Sezon başı olması nedeniyle idmanlarımız da biraz ağır geçiyordu. Ama buna rağmen zevkli ve neşeli bir ilk etap çalışması gerçekleştirdik. Herkesin keyfi yerinde. Güzel bir ekibimiz var. Yeni bir takımımız var. Buna rağmen herkes birbiri ile çok samimiydi. Eğlenceli, ağır ve güzel bir ilk etap çalışması gerçekleştirdik dedi.

'ONUNLU ÇALIŞMAK KEYİF VERİYOR'

Roberto Carlos'un takımın başına gelmesi ile birlikte Sivasspor'dan beklentilerin de arttığını söyleyen Ziya Erdal, şöyle dedi\t

Roberto Carlos ismini dünya futboluna yazdırmış birisi. Futbol hayatı başarılar ile dolu. Ben de onun mevkisinde görev yapıyorum ve futbola başlarken idolüm oldu. Şimdi ise bizim hocamız. Kendisinden ilk deneyimi inşallah Sivasspor ve biz futbolcular için iyi olur. Sivasspor için Roberto Carlos gerçekten çok büyük bir şans çünkü kendi tecrübelerini bize aktarıyor. Carlos ile çalışmak gerçekten çok keyif verici. Lige başladığımız zaman onun bilgisini tecrübesini sahaya yansıtarak Sivasspor'u zirveye taşımak istiyoruz.

BEKLENTİLER ARTTI

Yeni sezon hedeflerinin Avrupa'ya gitmek olduğunu belirten Ziya Erdal, şunları söyledi

Sivasspor daha önceleri şampiyonluğa oynamış bir ekip. Yeni sezonda da bu neden olmasın. Bu yılki hedefimiz hocamızın da dediği gibi Avrupa kupaları. Yapabilirsek bunu yapacağız. Hatta gidebilirsek daha da yukarılara gideceğiz. Bu yıl beklenti çok fazla biz de bunun takım olarak farkındayız. Yeni sezonda ligin başlaması ile birlikte inşallah bunlara cevap verebiliriz. Carlos isminin Sivasspor'da olması bizden beklentileri artırıyor. Bizimde şu anda gerçekten iyi bir takımımız var. Bu yıl yeni ve kaliteli arkadaşlar katıldı takıma. Onlar ile birlikte ligde iyi yerlere gelmek istiyoruz. Bunu da başaracağız.

58 NUMARALI FORMAYI GİYECEĞİM

Hayrettin Yerlikaya'nın takımdan ayrılması ile birlikte takımdaki tek Sivaslı futbolcu olan Ziya Erdal yeni sezonda ilin plakası olan 58 numaralı formayı giyeceğini belirterek şöyle konuştu

Hayrettin ağabeyin takımdan gitmesinden dolayı içimde biraz burukluk var. Hayrettin ağabey bu takıma yıllarca emek verdi. Gitmesi beni üzdü. Burada onunla güzel günler geçirdik. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Şimdi takımda Sivaslı futbolcu bir tek ben kaldım. Bunun için yeni sezonda 58 numaralı formayı giymeyi çok istiyorum. Çünkü o numara benim için çok önemli. İnşallah bu yıl o numaraya layık bir futbolcu olurum.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivassporlu Futbolcu Erdal: Carlos'la Çalışmak Keyif Verici - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement