Sivassporlu Futbolcular Galatasaray Maçı Öncesi Moral Yemeği Yedi - Son Dakika
Güncel

Sivassporlu Futbolcular Galatasaray Maçı Öncesi Moral Yemeği Yedi

Sivassporlu Futbolcular Galatasaray Maçı Öncesi Moral Yemeği Yedi

Süper Lig'in 12'nci haftasında 23 Kasım Cumartesi günü saat 1900'da deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Sivassporlu futbolcular, takım kaptanı Kadir Bekmezci'nin organize ettiği moral yemeğinde bir araya geldi.

17.11.2013 17:48

Süper Lig'in 12'nci haftasında 23 Kasım Cumartesi günü saat 1900'da deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Sivassporlu futbolcular, takım kaptanı Kadir Bekmezci'nin organize ettiği moral yemeğinde bir araya geldi. Neşeli bir ortamda geçen yemeğe milli takımda olan futbolcuların dışında bütün futbolcular katıldı. Galatasaray karşılaşması ile ilgili DHA'ya özel açıklama yapan kaleci Korcan Çelikay, Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bugün takım kaptanımız Kadir Bekmezci bizi bir araya getirdi. Biz takım olarak hep böyle aile gibiyiz. Başarımız da bu yüzden geliyor. Takım olarak Galatasaray'dan çekinmiyoruz. Galatasaray karşılaşması sonrası Silivri ile bir karşılaşma oynayacağız. Silivri karşılaşması nasılsa, Galatasaray karşılaşması da bize aynı. Büyük küçük diye bir takım yok. Bütün maçları kazanmak için çıkıyoruz. İsim çok önemli değil dedi.

Ümit Kurt ise, Gerçekten önümüzde çok önemli bir karşılaşma var. Son 3 karşılaşmamızdan galip ayrıldık. Galatasaray karşılaşmasını puan ya da puanlar ile kapatmak istiyoruz. Galatasaray'dan çekinmiyoruz. Sonuçta biz kendi işimizi yapacağız. Rakibimiz güçlü, deplasmanda oynuyoruz. Bunun farkındayız, ona göre konsantre olacağız diye konuştu.

Burhan Eşen, Önümüzde zorlu bir Galatasaray karşılaşması var. Önemli bir maç bizim için son haftalarda müthiş bir çıkışımız var. Bunu Galatasaray karşılaşmasında da devam ettirmek istiyoruz. Artık iç saha dış saha bizim için fark etmiyor. Her maça 3 puan parolası ile hazırlanıyoruz. Biz Galatasaray'dan çekinmiyoruz. Onlar bizden çekinsinler. Sonuçta puan tablosunda biz onların üzerindeyiz ifadesini kullandı.

Aatif ve da Costa da, Galatasaray karşılaşması güzel geçecek. İki takım da iyi futbol oynuyor. Biz oraya puan ya da puanlar almak için gidiyoruz dediler.

Yemek programını organize eden takım kaptanı Kadir Bekmezci, Takım arkadaşlarımız ile bir arada olmak çok güzel. Bu bizim takımın birlikteliğini gösteriyor. Güzel bir yemek programı oldu. Önümüzde zor bir Galatasaray maçı var. Biz hiç bir takımdan çekinmiyoruz. Takım olarak bunu aştık. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Galatasaray maçında kazanmak için gideceğiz. Oradan iyi bir sonuç ile dönmek istiyoruz dedi.

Bu arada röportaj sırasında futbolcuların birbirlerine yaptığı şakalar uzun süreli gülüşmelere neden oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivassporlu Futbolcular Galatasaray Maçı Öncesi Moral Yemeği Yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement