Siverek'te Yaz Kursları İlgi Görüyor - Son Dakika
Güncel

Siverek'te Yaz Kursları İlgi Görüyor

Siverek\'te Yaz Kursları İlgi Görüyor

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde belediye kültür ve sosyal işler müdürlüğü tarafından açılan yaz kursları yoğun ilgi görüyor.

30.07.2015 20:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siverek Belediyesi okulların yaz tatiline girmesinin ardından bünyesinde açtığı yaz kurslarına Siverekli çocukların ilgisi yoğun oldu. Beş farklı kurs açan Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, talep olması halinde farklı kursların da açılacağını belirtti.

Öğrencilerin zamanlarını verimli geçirmeleri için yaz okullarına ihtiyaç duyduklarını ve bu ihtiyaçlarına Siverek Belediyesi olarak karşılamaya çalıştıklarını belirten Kültür ve Sosyal İşler müdürü Hasan Postacı, "20 Temmuzda başlayan yaz kurslarına ortalama 300 öğrenci başvurmuş durumda. Öğrencilerimizin yaz tatillerinin daha verimli sağlamak amacı ile yaz kurslarını başlattık. Bu kurslar içerisinde keman, gitar, satranç, karate ile yüzmenin yanı sıra Kur'an-ı Kerim kursları içermektedir. Bu kurslarımız 28 Ağustos tarihine kadar devam edecektir" dedi.

Kurslarda eğlendiklerini belirten kursiyer öğrenciler, "Okullar tatile girince bizde boş zamanlarımızı değerlendirmek için belediye tarafından açılan kurslara katıldık. Derslerimiz son derece eğlenceli geçiyor. Hem eğleniyor, hem öğreniyoruz. Kursları açanlara teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Siverek'te Yaz Kursları İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement