Sıvı Yağ Tüketicisi Ana Gıda'yı Seçti! - Son Dakika
Güncel

Sıvı Yağ Tüketicisi Ana Gıda'yı Seçti!

Sıvı Yağ Tüketicisi Ana Gıda\'yı Seçti!

Komili, Kırlangıç ve Madra markaları ile müşteri memnuniyetinde tek başına birinci sırada yer aldı.

06.04.2012 09:43

Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME)'nin gerçekleştirdiği araştırmada 2011 yılında sıvı yağ sektöründe Ana Gıda; Komili, Kırlangıç ve Madra markaları ile müşteri memnuniyetinde tek başına birinci sırada yer aldı.

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından 2005 yılından beri 81 ilde on binlerce tüketiciye ulaşarak yürütülen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME)'nde Ana Gıda 2011 yılında; Komili, Kırlangıç ve Madra markalarıyla müşteri memnuniyetinde 86 gibi yüksek bir puanla tek başına birinci sırada yer aldı. Capital Dergisi'nin işbirliğiyle Ritz-Carlton İstanbul'da yapılan gala gecesinde Ana Gıda birinciliğini, gümüş heykel alarak taçlandırdı.

Ana Gıda Genel Müdürü Ümit Ersoy, tüketicilerin Ana Gıda markalarını seçmelerinden dolayı büyük bir gurur duyduklarını belirterek "Tüketicilerimizin tercihleri doğrultusunda onlara en iyi hizmet ve ürünü sunmak için çalışarak daha çok uzun yıllar onlara hizmet vermek istiyoruz" dedi. Ersoy, markaların tüketicilerden aldıkları bu gibi ödüllerin çok değerli olduğunu vurgulayarak, çevre duyarlılığı ve yüksek kalite bilinciyle yollarına devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sıvı Yağ Tüketicisi Ana Gıda'yı Seçti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement