Skandal Filmin Güzel Oyuncusu Vücudu ile Büyüledi - Son Dakika
Güncel

Skandal Filmin Güzel Oyuncusu Vücudu ile Büyüledi

Grinin Elli Tonu adlı filmle kariyerinin en iddialı rolünü üstlenen Dakota Johnson, kırmızı bikinisi ve zayıf görüntüsü ile Sicilya'da yorgunluk atarken nefes kesti.

24.09.2014 16:22  Güncelleme: 16:36

Hollywood oyuncusu Melanie Griffith 'in 24 yaşındaki kızı olan Dakota Johnson, cesur sahnelerinin bulunduğu iddialı filmi henüz vizyona girmeden konuşulmaya başladı. Sicilya sahillerinde objektiflere yakalanan güzel oyuncu kırmızı bikinisi ve zayıf görüntüsü ile büyüledi.

KIRMIZI BİKİNİSİ NEFES KESTİ

Yakında vizyona girecek olan seksi film, 'Grinin Elli Tonu'nda neden Dakota Johnson'ın başrolü oynayacağı belli oldu. Pazartesi Sicilyadaki sahilde görünen aktrisin kırmızı bikinisi ile oldukça güzel ve etkileyici görünüyor.

8.000 DOLAR BAĞIŞTA BULUNDU

Dakota Johnson ayrıca hayvanseverliği ile biliniyor. Geçtiğimiz gün kapanmakta olan Lago Di Venere binicilik merkezindeki atlar için 8,000 dolar bağışta bulundu.








Skandal Filmin Güzel Oyuncusu Vücudu ile Büyüledi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Skandal Filmin Güzel Oyuncusu Vücudu ile Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Karsli: Xboy hicmi kadin görmedin abaza gelene guzel diyorsun. O degilde merak ederim sendeki akciger başka yeremi monteli. Nefes alamayinca beynine oksijen gitmiyor. Gayri 1 1 Yanıtla

Advertisement