Sobaya Döktüğü Tinerin Tenekesi Elinde Patladı - Son Dakika
Güncel

Sobaya Döktüğü Tinerin Tenekesi Elinde Patladı

Sobaya Döktüğü Tinerin Tenekesi Elinde Patladı

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde sobayı tutuşturmak için tiner döken bir işçi, elindeki tiner tenekesinin alev alıp patlaması sonucu ağır yaralandı.

23.11.2011 14:59

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde sobayı tutuşturmak için tiner döken bir işçi, elindeki tiner tenekesinin alev alıp patlaması sonucu ağır yaralandı. Olay, saat 10.00 sıralarında Keşan Küçük Sanayi Sitesi 4'ncü Blok No 5'deki mobilya ve plastik doğrama atölyesinde meydana geldi. Atölyede işçi olarak çalışan 30 yaşındaki Erdem Baş, sobadaki ateşi güçlendirmek için tiner döktü. Bu sırada elindeki tinerin tenekesinin alev alması sonucu patlama meydana geldi. Bir anda alevler içinde kalan Baş, çevre dükkanlardakilerin müdahalesiyle söndürüldü.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri atölyede çıkan küçük çaplı yangını söndürürken, vücudunda ağır yanıklar oluşan Erdem Baş ise ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunun büyük bir bölümünde 2. derece yanıklar olduğu öğrenilen Baş, daha sonra Tekirdağ Devlet Hastanesi Yanık Tedavi Ünitesi'ne sevk edildi. Polisin, olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sobaya Döktüğü Tinerin Tenekesi Elinde Patladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement