Şoförler Mimarlar Odası Başkanı Candan'ı Protesto Etti - Son Dakika
Güncel

Şoförler Mimarlar Odası Başkanı Candan'ı Protesto Etti

Şoförler Mimarlar Odası Başkanı Candan\'ı Protesto Etti

Ankara Midibüs ve Halk Otobüsleri Esnaf Derneği Başkanı Kurtuluş Kara ve beraberindeki şoförler, Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Tezcan Karakuş Candan’ı Ankara Bulvarı’nın kapatılması neden olduğu gerekçesiyle protesto ettiler.

18.08.2015 16:30

Ankara Midibüs ve Halk Otobüsleri Esnaf Derneği Başkanı Kurtuluş Kara ve beraberindeki şoförler, Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Tezcan Karakuş Candan'ı Ankara Bulvarı'nın kapatılması neden olduğu gerekçesiyle protesto ettiler.

Ankara Midibüs ve Halk Otobüsleri Esnaf Derneği Kurtuluş Kara ve beraberindeki şoförler, Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Tezcan Karakuş Candan'ın bir radyo programına katılacağı öğrenerek radyo binası önüne geldi. Çok sayıda midibüsle bina önüne gelen şoförler adına açıklama yapan dernek başkanı Kara, yolun bir gün süreyle kapatılmasından doğan zararlarını dile getirerek, "Tezcan Hanım nereye giderse biz oraya gideceğiz" dedi. Eylemciler, "Tezcan pabucu yarım çık dışarıya oynayalım" şeklinde slogan attı. Grup daha sonra olaysız dağıldı.

CANDAN KALABALIĞI GÖRÜNCE TAKSİDEN İNMEDİ

Bu arada radyo binası önüne ticari taksiyle gelen Candan, kalabalığı ve polislerin önlem aldığını görünce taksiden inmeden bina önünden ayrıldı. Candan'ın radyo programına telefonla katıldığı öğrenildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şoförler Mimarlar Odası Başkanı Candan'ı Protesto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement