Söğütlü Belediyesi Yeni Halk Pazarı Açıldı - Son Dakika
Güncel

Söğütlü Belediyesi Yeni Halk Pazarı Açıldı

Söğütlü Belediyesi Yeni Halk Pazarı Açıldı

Söğütlü Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan yeni halk pazarının açılışı gerçekleştirildi. AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya, Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten'in yanında olacaklarını belirtirken, Söğütlü Kaymakamı Cevat Gün de Özten'e projelerinde desteklerinin süreceğini ifade etti. Özten ise yıl sonuna kadar hizmete açılacak olan Sağlık Merkezi ve öğretmenevi gibi yatırımların çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

24.08.2023 15:47  Güncelleme: 15:49

Söğütlü Belediyesince ilçeye kazandırılan yeni halk pazarının açılışı yapıldı.

Törende konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya, yeni pazarın ilçe halkına hayırlı olmasını dileyerek, çalışmalarında her zaman Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten'in yanında olacaklarını söyledi.

Söğütlü Kaymakamı Cevat Gün de ilçenin tarım ve sanayi açısından her zaman geleceği olduğunu belirterek, Özten'e projelerinde desteklerinin süreceğini kaydetti.

Bölge halkının her zaman faydalanabileceği kalıcı yatırımlara önem verdiklerini dile getiren Özten ise "Yıl sonuna kadar hizmete açılacak, 24 saat hizmet verecek Sağlık Merkezi'miz, 50 yataklı öğretmenevimiz ve diğer yatırımlarımızın çalışmaları devam ediyor." dedi.

Özten, çalışmalara destek veren herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından halk pazarının açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Söğütlü Belediyesi Yeni Halk Pazarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement