Sokakta Yaralı Bulduğu Köpeği Tedavi Ettirip Sahiplendi - Son Dakika
Güncel

Sokakta Yaralı Bulduğu Köpeği Tedavi Ettirip Sahiplendi

Sokakta Yaralı Bulduğu Köpeği Tedavi Ettirip Sahiplendi

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde çiftçi 36 yaşındaki Süleyman Doğan'ın yol üzerinde yaralı halde bulduğu sokak köpeği Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Veteriner Fakültesi'nde tedavi edildi.

01.08.2017 16:25

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde çiftçi 36 yaşındaki Süleyman Doğan'ın yol üzerinde yaralı halde bulduğu sokak köpeği Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Veteriner Fakültesi'nde tedavi edildi. Sol arka bacağında iki kırık tespit edilen köpeğe platin takıldı. Doğan, tedavi sonrası sahiplendiği köpeğe 'Garip' adını verdi.

Sandıklı'da yaklaşık 10 gün önce tarlasına giderken Zahire Pazarı yakınlarında yol üzerinde yaralı köpek olduğunu gören Süleyman Doğan, hayvanı yanına alarak eve getirdi. Doğan daha sonra sol arka bacağından yaralı olan köpeği Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Veteriner Fakültesi'ne götürdü. Araç çarpması nedeniyle yaralandığı tahmin edilen köpeğin sol arka bacağında iki kırık tespit edildi. Bacağına platin takılan ve yaklaşık 1 hafta tedavi gören köpek, tüm aşıları yapılarak Süleyman Doğan'a teslim edildi. Köpeği sahiplenen Doğan, Çay Mahallesi'ndeki evinin bahçesine getirdiği ve 'Garip' adını verdiği hayvanın bakımını üstlendi.

"15 GÜN SONRA KALÇASINA PLATİN TAKILACAK"

Süleyman Doğan, "Arazime giderken yol üzerinde köpeğin acı içerisinde kıvrandığını fark ettim. Kendim de kaza geçirdiğim, kırık acısını bildiğim için dayanamadım ve yanıma aldım. AKÜ Hayvan Hastanesi'nde arka ayağında parçalı kırıklar olduğu söylendi. Köpeği ameliyata aldılar ve yaklaşık 1 hafta orada kaldı. Kendi evime getirerek bahçemde bakıyorum. Hastanede günlük ağrı kesicileri ve antibiyotikleri düzenli verilen köpeğimin arka ayağına platin takıldı. 15 gün sonra da kalça kısmına tekrar platin takılacak. Köpeğimin ismini de 'Garip' koyduk" dedi.

- Afyonkarahisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sokakta Yaralı Bulduğu Köpeği Tedavi Ettirip Sahiplendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement