Söke'de Kayık Alabora Oldu: 2 Kayıp - Son Dakika
Güncel

Söke'de Kayık Alabora Oldu: 2 Kayıp

Söke\'de Kayık Alabora Oldu: 2 Kayıp

Aydın'ın Söke İlçesi'ne Bağlı Akçakaya Köyü'nde, Nehir Sularının Yükselmesiyle Oluşan Göletlerde Kayıkla Ördek Avlamaya Giden Üç Arkadaştan İkisi Kayboldu.

02.02.2011 18:34

Aydın'ın Söke İlçesi'ne bağlı Akçakaya Köyü'nde, nehir sularının yükselmesiyle oluşan göletlerde kayıkla ördek avlamaya giden üç arkadaştan ikisi kayboldu. Aydın'dan çağrılan sivil savunma ve acil yardım ekipleri arama çalışmalarına başladı.

Akçakaya Köyü'nde Büyük Menderes Nehri'nin yükselmesiyle oluşan göletlerde avlanmaya giden üç arkadaştan kötü haber geldi. Sabaha karşı ava çıkan Ümit Tanyeri, Hüseyin Danacı ve Mahmut Duru'nun bindiği kayık bir anda alabora oldu. Ümit Tanyeri kendi imkanlarıyla kurtulurken, Hüseyin Danacı ve Mahmut Duru kayboldu.

Köy muhtarı Hasan Baba, Ümit Tanyeri'nin kendilerine haber vermesiyle göletlerin olduğu bölgede hemen arama çalışmalarına başladıklarını söyledi. Aydın'dan sivil savunma ve acil yardım ekipleri istediklerini ve onların da hemen çalışmaya başladıklarını kaydeden Baba, şu ana kadar bir sonuç alamadıklarını belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Söke'de Kayık Alabora Oldu: 2 Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement