Söke'de Olaylı Maç - Son Dakika
Güncel

Söke'de Olaylı Maç

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Maçtan görüntüler - Bölgesel Amatör Lig 10. Grup lideri Sökespor ile Muğlaspor arasındaki maçta çıkan olayları polis önledi Bölgesel Amatör Lig 10. Grup lideri Sökespor ile Muğlaspor arasındaki müsabakada çıkan olayları polis önledi.

06.03.2016 22:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Maçtan görüntüler - Bölgesel Amatör Lig 10. Grup lideri Sökespor ile Muğlaspor arasındaki maçta çıkan olayları polis önledi

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup lideri Sökespor ile Muğlaspor arasındaki müsabakada çıkan olayları polis önledi.

Maçın 10. dakikasında Muğlaspor kalecisi Hasan Çelebi, rakibiyle çarpışınca yere düştü. Kendisinden geçen ve dili soluk borusunu tıkadığı için nefes alamayan kaleciye ilk müdahaleyi statta görevli sağlık ekibi yaptı.

Sağlık ekibi, kalecinin sağlıklı nefes almasını sağlarken, Muğlasporlu futbolcular ambulansın geç gelmesine tepki gösterdi. Bu tepkiye tribündeki Muğlasporlu taraftarlar da katılınca statta gerginlik yaşandı.

Olaya müdahale eden polis, grubu dağıtmak için biber gazı kullandı, bazı taraftarları stat dışına çıkardı.

Ambulansla Söke Fehime Kocagöz Devlet Hastanesine kaldırılan kalecinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sökespor'un 3-1 kazandığı maçta 3 kırmızı kart çıkarken, maçtan sonra Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu sahaya inerek Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve kulüp başkanı Tamer Makaraç ile birlikte futbolcuları tebrik etti.

Söke\'de Olaylı Maç
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Söke'de Olaylı Maç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement