Somalı Hakem ABD'ye Giriş İzni Alamadı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Somalı Hakem ABD'ye Giriş İzni Alamadı

Somalı Hakem ABD\'ye Giriş İzni Alamadı
10.06.2026 00:40

Dünya Kupası için ABD'ye gitmekte olan Somalili hakem Omar Artan, giriş izni alamayarak geri döndü.

ABD'de düzenlenecek Dünya Kupası'nda maç yönetmek için görevlendirilen ancak ABD tarafından ülkeye giriş izni verilmeyen Somalili Hakem Omar Artan ülkesine döndü.

Dünya Kupası'nda maç yönetmesi için FİFA tarafından görevlendirilen Somalili Hakem Omar Artan, maçlar için 6 Haziran'da İstanbul Havalimanı'ndan aktarmalı Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla Miami'ye gitti. Somalili hakem havalimanına indikten sonra ABD'ye alınmayacağı deklare edildi. Bunun üzerine Somalili hakem THY'nin uçağıyla İstanbul'a geri gönderildi. Somalili hakem, dün saat 16.00 sıralarında THY'nin Miami-İstanbul seferini yapan uçağıyla İstanbul Havalimanı'na geldi. Bir gün boyunca İstanbul'da konaklayan Omar Artan, bugün gece saatlerinde THY'ye ait uçakla Somali'nin başkenti Mogadişu'ya gitmek için İstanbul Havalimanı'na geldi. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan hakem Artan, "FİFA ve Somali halkına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Somalı Hakem ABD'ye Giriş İzni Alamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement