Son dakika... Battaniyesini depremzedelere veren çocuk, yürekleri ısıttı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika... Battaniyesini depremzedelere veren çocuk, yürekleri ısıttı

Son dakika... Battaniyesini depremzedelere veren çocuk, yürekleri ısıttı
02.11.2020 13:57  Güncelleme: 14:03

Son dakika haberlerine göre İZMİR'deki 6,6 büyüklüğündeki depremin ardında, 4 yaşındaki bir çocuğun depremzedelere verilmesi için battaniyesini getirdiği anlar, görenlere duygusal anlar yaşattı.

İZMİR'deki 6,6 büyüklüğündeki depremin ardında, 4 yaşındaki bir çocuğun depremzedelere verilmesi için battaniyesini getirdiği anlar, görenlere duygusal anlar yaşattı.

Geçen cuma günü 14.51'de olan 6.6 büyüklüğündeki depremle ilgili kurtarma çalışmaları sürüyor. Birçok vatandaş, yardım için enkaz alanlarının çevresindeki stantlara ve yardım toplama merkezlerine koştu. 4 yaşında olduğu öğrenilen minik bir çocuğun, bebeklere verilmek üzere battaniye getirdiği anlar, izleyenleri duygulandırdı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika... Battaniyesini depremzedelere veren çocuk, yürekleri ısıttı - Son Dakika


Advertisement