Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya'da yeni hükümetin güvenoyu alarak bir an önce görevine başlamasının öncelik taşıdığını bildirdi. - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya'da yeni hükümetin güvenoyu alarak bir an önce görevine başlamasının öncelik taşıdığını bildirdi.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya\'da yeni hükümetin güvenoyu alarak bir an önce görevine başlamasının öncelik taşıdığını bildirdi.
05.03.2021 17:29  Güncelleme: 17:32

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya'da yeni hükümetin güvenoyu alarak bir an önce görevine başlamasının öncelik taşıdığını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya'da yeni hükümetin güvenoyu alarak bir an önce görevine başlamasının öncelik taşıdığını bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya'da yeni hükümetin güvenoyu alarak bir an önce görevine başlamasının öncelik taşıdığını bildirdi. - Son Dakika


Advertisement