Son dakika gündem: Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "(Mısır'la) Önümüzdeki süreçte ilişkileri normalleştirmek için atılabilecek adımlar konusunda görüşmeler devam edecek" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika gündem: Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "(Mısır'la) Önümüzdeki süreçte ilişkileri normalleştirmek için atılabilecek adımlar konusunda görüşmeler devam edecek"

Son dakika gündem: Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "(Mısır\'la) Önümüzdeki süreçte ilişkileri normalleştirmek için atılabilecek adımlar konusunda görüşmeler devam edecek"
06.05.2021 20:11  Güncelleme: 20:14

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "(Mısır'la) Önümüzdeki süreçte ilişkileri normalleştirmek için atılabilecek adımlar konusunda görüşmeler devam edecek"

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "( Mısır'la) Önümüzdeki süreçte ilişkileri normalleştirmek için atılabilecek adımlar konusunda görüşmeler devam edecek"

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika gündem: Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: '(Mısır'la) Önümüzdeki süreçte ilişkileri normalleştirmek için atılabilecek adımlar konusunda görüşmeler devam edecek' - Son Dakika


Advertisement