Son dakika haber! Dışişleri Bakanlığından Beyrut'ta Ermeni grupların bayrak ve fotoğraf yakma eylemine kınama - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika haber! Dışişleri Bakanlığından Beyrut'ta Ermeni grupların bayrak ve fotoğraf yakma eylemine kınama

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Son dakika haber! Dışişleri Bakanlığından Beyrut\'ta Ermeni grupların bayrak ve fotoğraf yakma eylemine kınama
 Güncelleme: 

Son dakika habere göre Dışişleri Bakanlığı, 26 Ekim'de Beyrut Büyükelçiliği önünde Ermeni gruplar tarafından Türk Bayrağı'nın ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının yakılmasını kınadı.

Dışişleri Bakanlığı, 26 Ekim'de Beyrut Büyükelçiliği önünde Ermeni gruplar tarafından Türk Bayrağı'nın ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının yakılmasını kınadı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Şanlı bayrağımıza ve Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik bu alçakça eylemi şiddetle kınıyor, sorumluları hakkında gerekli işlemin yapılmasını bekliyoruz." ifadesine yer verildi.

Kaynak: AA