Son dakika haberi: ARDAHAN Vali Masatlı'ya sosyal mesafeli uğurlama - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika haberi: ARDAHAN Vali Masatlı'ya sosyal mesafeli uğurlama

16.06.2020 12:13  Güncelleme: 21:48

Gelen son dakika haberlerine göre Vali Masatlı'ya sosyal mesafeli uğurlamaCUMHURBAŞKANLIĞI kararnamesi ile Amasya Valiliğine atanan Ardahan Valisi Mustafa Masatlı kentten ayrıldı.

Vali Masatlı'ya sosyal mesafeli uğurlama

CUMHURBAŞKANLIĞI kararnamesi ile Amasya Valiliğine atanan Ardahan Valisi Mustafa Masatlı kentten ayrıldı. Vali Masatlı'yı uğurlamak için valilik önünde, sosyal mesafeli uzun kuyruklar oluştu.

Son yayınlanan kararname ile Amasya'ya atanan Vali Mustafa Masatlı'ya uğurlama töreni düzenlendi. Veda töreninde kurum müdürleri, muhtarlar, mesai arkadaşları, güvenlik güçleri ile vatandaşlar hazır bulundu. Valilik önünde geniş bir daire oluşturularak sosyal mesafe kurallarına uygun uğurlama töreninde Vali Masatlı, kendini uğurlamaya gelen herkes ile helalleşti. Sık sık sosyal mesafeye dikkat edilmesi konusunda uyarıların yapıldığı uğurlamada duygusal anlar yaşandı. Yaklaşık 1,5 yıllık Ardahan Valiliği görevinde kalan Mustafa Masatlı, kentten ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi: ARDAHAN Vali Masatlı'ya sosyal mesafeli uğurlama - Son Dakika


Advertisement