OTOBÜS KAZASINDA ÖLEN IŞIKLAR ÇİFTİ SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI - Son Dakika
Güncel

OTOBÜS KAZASINDA ÖLEN IŞIKLAR ÇİFTİ SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI

BALIKESİR'de meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden Nilay Işıklar (50) ve eşi Ahmet Işıklar (54), İzmit'te son yolculuklarına uğurlandı.

09.08.2021 14:57  Güncelleme: 15:24

BALIKESİR'de meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden Nilay Işıklar (50) ve eşi Ahmet Işıklar (54), İzmit'te son yolculuklarına uğurlandı.

İzmit'te bir lojistik firmasında çalışan Ahmet Işıklar ile eşi Nilay Işıklar, Ayvalık'ta yazlık evleri bulunan yakınlarının yanına tatile giderken Balıkesir'de meydana gelen otobüs kazasında hayatlarını kaybetti. Yakınları tarafından teslim alınan cenazeler İzmit'e getirildi. Bugün İzmit Fevziye Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazında, çiftin tek oğlu Emirhan Işıklar (21) ayakta durmakta güçlük çekti. Çiftin yakınları ve akrabaları tabutlara sarılarak gözyaşı döktü. Nilay ve Ahmet Işıklar çiftinin cenazeleri, cenaze namazının kılınmasının ardından Kent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

OTOBÜS KAZASINDA ÖLEN IŞIKLAR ÇİFTİ SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel OTOBÜS KAZASINDA ÖLEN IŞIKLAR ÇİFTİ SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement